Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Dobogóra lépett a Zöldi-Tóth-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. október 18. 11:00
Dobogóra lépett a Zöldi-Tóth-csapat
Gyomaendrődi NKSE–CZ-Gyulasport NKft. 21-27 (8-16)

Az NB II.-es kézilabda-bajnokság 4. fordulójában a CZ-Gyulasport NKft. csapata a Gyomaendrődi NKSE együtteséhez utazott október 16-án. A fürdővárosi gárda egyik legnagyobb riválisával csapott össze a bajnoki pontokért.

képünk egy előző fordulóban készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

CZ-Gyulasport NKft.: Antal X., Csapó-Kovács H. 4, Papné Lukoviczki B. 5 (2), Milyó A. 5, Nagy P. 2, Kovács K., Ladics V. 4. Csere: Juhász P., Farkasinszki D. 5(1), Lukács N. 2, Kovács A., Volent L., Németh Cs., Anderlik A. és Kertes S. Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin.

A két gárda kiválóan ismeri egymást, a riválisok a nyári felkészülési sorozatban is több alkalommal összemérték erejüket. A gyulai együttes egy hazai győzelem után érkezett a gyomai arénába, míg a vendéglátó gárda Deszken hagyta bajnoki pontjait. Zöldi-Tóth Katalin együttesének fontos volt a győzelem megszerzése, hiszen egy siker esetén a bajnoki dobogóra is felállhatott volna.

Máthé István, a CZ-Gyulasport technikai vezetője elmondta, a gyulai csapat egész készült a gyomai derbire, a fürdővárosi játékosok egyértelműen a győzelem megszerzéséért léptek pályára.  

 A vendégcsapat az elvártak szerint kezdte a mérkőzést, magabiztosan irányította a mérkőzés képét. A gyors labdajáratással és lerohanásra épített gyulai támadások nagyrészt góllal fejeződtek be, így a félidő végére nyolcgólos fürdővárosi előnnyel fordultak a csapatok.

– A második félidőben Zöldi-Tóth Katalin folyamatosan cserélte be a fiatal játékosokat, akik kicsit megilletődötten játszottak, ami főleg a támadójátékukban mutatkozott meg. A gyulai csapat az 51. perctől a mérkőzés végéig nem tudott gólt szerezni, a hazai gárda azonban rendre góllal fejezte be támadásait – ismertette Máthé István.

A CZ-Gyulasport felnőttcsapata győzelmével fellépett a tabella harmadik helyére. A fürdővárosi gárda a következő fordulóban a Szarvasi NKK együttesét látja vendégül október 24-én.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)