Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Túrkevei ellenfelén is átlépett a gyulai ificsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. október 06. 15:30
Túrkevei ellenfelén is átlépett a gyulai ificsapat
Gyulasport NKft.–Túrkevei VSE 40-27 (22-15)

A CZ-Gyulasport NKft. ifjúsági kézilabdacsapata a bajnokság második fordulójában a Túrkevei VSE együttesét látta vendégül október 2-án. A fürdővárosi gárda közvetlen riválisával nézett farkasszemet.

szabó kamilla a felnőttcsapat mellett az ifjúsági gárdát is hatékonyan segítette

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

CZ-Gyulasport NKft.: Anderlik Andrea, Baka Edina, Erdődi Ramóna, Horváth Réka, Juhász Panni, Bartóki Laura, Kertes Sarolta, Kovács Anna, Miklya Nóra, Németh Csenge, Sebestyén Janka, Szabó Kamilla és Tapasztó Boglárka. Edző: Zöldi-Tóth Katalin és Riczu Antónia.

A fürdővárosi egyesület ifjúsági gárdája a csorvási arénában kezdte a bajnoki szezont. A Zöldi-Tóth Katalin és Riczu Antónia vezette együttes már az első félidőt is előnnyel zárta, a folytatásban pedig szélesebbre nyitotta a két csapat közötti ollót.

A fiatal fürdővárosi együttes a soros bajnokin a két győzelemmel és egy vereséggel kezdő túrkevei alakulattal nézett szembe. A két gárda közötti különbség már az első félidőben megmutatkozott, a hazai alakulat hétgólos előnnyel mehetett pihenőre.

A második játékrész sem hozott változást a mérkőzés alakulásában, a jól védekező és támadásban is hatékonyabb gyulai együttes fokozatosan lépett el riválisától.

– Nagyon sok játékos kezdi azt a játékot játszani a csapatból, amit tud. Nagy öröm nekem, hogy a munka, amit bele teszünk egyre jobban látszik. Ezért kell dolgozni, gratulálok a lányoknak – értékelt Zöldi-Tóth Katalin.

A Gyulasport NKft. korosztályos csapata a tabella harmadik helyén áll, a következő körben pedig a listavezető Gyomaendrődi NKSE együtteséhez utazik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)