Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai játékos is bekerült a magyar női futsalválogatottba

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. október 02. 13:00
Gyulai játékos is bekerült a magyar női futsalválogatottba
Az Európa-bajnokságra készülő keretbe Fülöp Diána is meghívót kapott

Összeállította bő keretét a magyar női futsalválogatott új szövetségi kapitánya, Frank Tamás, valamint segítője, Quirikó Vivien – olvasható a futsalhungary.hu oldalon. A csapat bő keretében a DEAC játékosa, a gyulai Fülöp Diána is helyet kapott.

fülöp diána ismét a válogatottban bizonyíthat

Fotó: futsal.deac.hu

Ahogy a sportoldal írja, ugyan tizennégy játékos neve szerepel a listán, viszont a Fehéroroszországban, Minszkben rendezett Európa-bajnoki csoportkörre csak két kapust plusz tíz mezőnyjátékost, azaz tizenkét embert lehet kivinni az UEFA szabályai szerint.

„Azt tudni kell, hogy Így két mezőnyjátékostól még elbúcsúzunk, abban pedig nagyon bízunk, hogy senkivel semmiféle sérülés nem történik, mert ez a tíz fős keret, ilyen mértékű terhelésnél, azért nem sok.” – olvasható a bejegyzésben.

Fülöp Diána elmondta, már hónapokkal ezelőtt hallott arról, hogy októberben lesz az Eb-selejtező, így elkezdett kacérkodni a gondolattal, hogy ismét megpróbáljon bekerülni a válogatott keretbe.

– Nagyon jó edzőim vannak a DEAC-nál, akik segítették a fejlődésemet és minden körülmény adott volt, hogy a legjobb formába hozzam magam. Tudatosan készültem, többet edzettem és diétáztam, hogy megfelelő formában legyek. Az edzőm is látta, hogy elszánt vagyok, így megadta az esélyt arra, hogy felmerüljön a nevem a keret összeállításakor. Csütörtökön értesültem a behívásról, nagyon boldog vagyok. Egy újabb fontos lehetőség előtt állhatok, hogy megmutassam mennyit tanultam az elmúlt év során, ezzel bebizonyítva, hogy nem érdemtelenül fektették belém a bizalmat – tette hozzá.

A magyar női futsalválogatott bő kerete: Nagy Tünde (Audace C5 Verona), Torma Lilla (DEAC), Csepregi Gabriella (ASD Florida), Fülöp Diána (DEAC), Horváth Viktória (DEAC), Koch Fruzsina (Budaörs Futsal), Kota Gabriella (Vis Fondi), Krascsenics Csilla (DEAC), Megyeri Boglárka (Budaörs Futsal), Nagy Noémi (Tolna-Mözs), Szalkai Kitti (Tolna-Mözs), Tell Zsófia (Budaörs Futsal), Varga Adél (Astra HFC) és Vámosi Georgina (Tolna-Mözs).

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)