Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megszerezték első győzelmüket az NB II.-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. szeptember 30. 13:00
Megszerezték első győzelmüket az NB II.-es Amazonok
Nyírbátori LSE–Gyulai Amazonok 0–9 (0–2)

Az NB II.-es női labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Nyírbátori LSE otthonában lépett pályára szeptember 26-án. A fürdővárosi gárda győzelemre készült Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei riválisa ellen.

Szerb katalin nem csak edzésen célozza meg jól a kaput

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A gyulai gárda a DVSC-DEAC otthonában kezdte a szezont, ahol a kupasorozattól elütött cívisvárosi gárda visszavágott riválisának. Molnár Zoltánné együttese a folytatásban nyolcgólos mérkőzésen hullajtott pontokat egri ellenfelével szemben. A fürdővárosi alakulat a soros bajnokin a tabella középcsapatát próbálta kétvállra fektetni.

Molnár Ágnes a mérkőzésről elmondta, a gyulai csapat Sovány Dorina duplájának köszönhetően már az első félidőben előnyt harcolt ki magának.

A második félidőben sem vett vissza lendületéből a vendégcsapat, sorra dolgozták ki lehetőségeiket. Az első játékrészben több ígéretes helyzet is kimaradt, a második etapban azonban pontosabban céloztak a gyulai csapat játékosai.

A szünet után Szerb Katalin és Lehóczki Noémi is beindította a gólgyártást, előbbi négyszer, utóbbi kétszer zörgette meg Czégény Zsuzsanna hálóját. A fürdővárosi gárdából Molnár Kitti is megszerezte saját találatát, így kiütéses győzelemmel zárkózott az élbolyhoz a „várvárosi” gárda.

Gólszerzők: Szerb Katalin (4), Lehóczki Noémi (2), Sovány Dorina (2) és Molnár Kitti.

– Már a mérkőzés elejétől kezünkbe vettük az irányítást, sorra jöttek a helyzetek. Hamar vezetést szereztünk, majd éppen jókor jött a második gól, volt egy periódus, ahol az ellenfél veszélyes kontrákat indított. A második játékrészben mutatott játék előtt le a kalappal a csapat előtt, kérdés csak a különbség volt a két együttes között. Úgy gondolom, győzelmünk ilyen arányban is megérdemelt. Többen jó teljesítményt nyújtottak, egyénileg és csapat szinten is öröm volt a találkozó. Nem szabad elbízni magunkat, haladunk tovább az úton a jó eredmény érdekében – értékelt Molnár Ágnes csapatkapitány.

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata a következő fordulóban a Nagykáta SE együttesét látja vendégül október 2-án.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)