Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tornagyőzelmet ünnepelhetett a gyulai korosztályos csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. szeptember 22. 10:00
Tornagyőzelmet ünnepelhetett a gyulai korosztályos csapat
A fürdővárosi együttes minden mérkőzését megnyerve lépett a dobogó legfelső fokára

tornagyőzelmet ünnepelhetett a gyulai korosztályos gárda

Fotó: facebook/szentesikinizsi

Utánpótlás-labdarúgótornát rendeztek szeptember 5-én Szentesen. Az U8-as csoportban a Gyulasport NKft. együttese is rajthoz állt.

A Zsurzs Péter és Kajári János vezette fürdővárosi gárda a Békéscsabai Labdarúgó Akadémiával, az Orosháza ULE együttesével, a Szentesi Kinizsivel és a Szanda Focisulival került szembe.

Zsurzs Péter elmondta, csapata az első mérkőzésen a békéscsabai riválissal mérkőzött meg. A gyulaiak a kezdeti izgalom után rengeteg helyzetet kidolgozva, abszolút kezdeményező játékot bemutatva nagyarányú, 8-0-s győzelmet arattak.

– A második mérkőzést kicsit megszenvedtük, de végül 2-1-re nyerni tudtunk a játékot tördelő, olykor négy emberrel a kapuban álló Szanda Focisuli ellen – ismertette a csapat edzője.

Fotó: facebook/szentesikinizsi

A gyulai kiscsapat következő ellenfele a házigazda Szentes volt. A fürdővárosiak végig dominálva, abszolút kézben tartva a mérkőzést 4-1-es sikert arattak.

Zsurzs Péter és Kajári János együttese az utolsó derbin az orosházi alakulattal csapott össze.

– Az első félidőben rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, azonban a befejezéseknél pontatlanok voltunk. A második félidőben a félpályán sem jött át az ellenfél, helyzeteinket értékesítve 7-0 arányban nyertünk – foglalta össze a meccset Zsurzs Péter.

– Örömmel láttam, hogy az a kezdeményező, hátulról építkezős játék, amit a kezdetek óta gyakorolunk, eredménnyel járt. Rengeteg szép cselt láttam a fiúktól, a lehető leggyorsabb labdaszerzést, domináltuk az összes mérkőzést. Nagyon büszke vagyok rájuk – összegzett a szakember.

A Gyulasport NKft. U8-as csapata tornagyőzelme mellé egy egyéni elismerést is begyűjtött, ugyanis Valyuch Jánost választották a torna gólkirályának.

A csapat tagjai: Domokos Dániel, Karancsi Ádám, Molnár Botond, Révész Zsolt, Szigeti Balázs és Valyuch János.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)