Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Négy autós bánhatja, hogy ittas vezetés miatt ugrott a jogosítványa

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. szeptember 20. 17:30
Négy autós bánhatja, hogy ittas vezetés miatt ugrott a jogosítványa
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Békés megyében négy autóssal szemben intézkedtek a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. Egyikőjük egy árokba is beletolatott – írja a police.hu.

Először egy szeptember 16-án történt balesetnél merült fel a gyanúja annak, hogy egy férfi ittasan vezetett. Miután Telekgerendáson, az Ady Endre utcában kocsijával árokba tolatott, kiszállt a járműből és dülöngélve elsétált onnan. Szerencsére senki nem sérült meg.  A bejelentéstől számított háromnegyed órán belül a rendőrök elfogták a baleset okozóját, akinél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. Ezért a 67 éves telekgerendási férfit a rendőrjárőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték.

Egy nappal később Kondoroson a Somogyi Béla utcában állítottak meg a rendőrök egy 52 éves férfit, aki személyautóval közlekedett. A légalkoholmérések eredményei alapján őt közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték a körzeti megbízottak.

Hétvégén, szombaton két autóst állítottak elő a rendőrök. Az egyiket Sarkadon, a Hársfa utcában 12 órakor igazoltatták, míg a másikat Orosházán, a Bajcsy-Zsilinszky utcában ellenőrizték a rendőrjárőrök. Mindkét esetben a helyszíni szondáztatás eredményei és a további mérések is megerősítették azt, hogy ittasan ültek a volán mögé. A rendőrök az illetékes rendőrkapitányságokon büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)