Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Jótékonysági programok Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. szeptember 20. 17:00
Jótékonysági programok Gyulán
Olimpikonok, színészek, ismert előadók és celebek jönnek a fürdővárosba

Olimpikonok, színészek, ismert előadók és celebek részvételével szerveznek jótékonysági programsorozatot ősszel és tavasszal Gyulán. A szervezők egy agykárosodást szenvedett kisfiú javára gyűjtenek.

Papp István szervező elmondta: a kilencéves Móricz Levente agyállományának 90 százaléka sérült. A kisfiú 24 órás ellátásra szorul, a gyógykezelései pedig nagyon drágák, így egyedülálló édesanyja nincs könnyű helyzetben.

Az első jótékonysági programsorozat keretében, októberben, novemberben és decemberben összesen hat beszélgetést tartanak, ahol ismert sportolókkal, színészekkel, celebekkel és előadókkal találkozhatnak az érdeklődők. A Kérdezz, felelek! című sorozat műsorvezetője Dombovári Vanda lesz, házigazdája pedig egy gyulai olimpikon, az Európa-bajnoki ezüstérmes Veres Laura.

A szervezőtől megtudtuk, az első rendezvényen Rasovszky Kristóf nyílt vízi úszóval ismerkedhet meg a közönség. Az olimpiai ezüstérmes, világbajnok, kétszeres Európa-bajnok és junior világbajnok úszót október 16-án látják vendégül Gyulán. A fürdővárosba érkezik Olasz Anna világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes hosszútávúszó is, aki a tokiói olimpián a 4. helyen végzett 10 kilométeren.

Decsi András szintén vendége lesz a programsorozatnak. A háromszoros olimpiai bajnok kardvívó, Szilágyi Áron mesteredzője tízszeres magyar bajnok, kadetvilágbajnok és junior Európa-bajnok volt. A szervezőktől meghívást kaptak még a ValMar zenekar tagjai, a SzkiTon TV-sek és Németh Kristóf színművész – ismertette Papp István.

Mint megtudtuk, az első eseménynek a Mogyoróssy János Városi Könyvtár lesz a helyszíne, a többi programnak pedig a gyulai Erkel Ferenc Művelődési Központ ad helyet mint a rendezvénysorozat egyik támogatója.  

A szervező jelezte: várják további olyan támogatók jelentkezését, akik anyagilag vagy a programok lebonyolításában nyújtanának segítséget. Megemlítette, a segítőik között van például a gyulai Komló Hotel.

Elmondta, a programsorozatot az it-store.hu csapata rendezi az Egészség Minden Generációnak Gyulai Sport Egyesület segítségével. Utóbbi már korábban is szervezett jótékonysági eseményeket, amelyek bevételéből a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt és gyulai családokat támogattak.

Papp István felhívta rá a figyelmet, hogy az említett portálon lehet majd támogatói jegyet váltani a programokra 1900 forintért. A 10 év alatti gyerekeknek a belépés ingyenes. A helyszíneken egy gyűjtőládát is kihelyeznek, amit lezárva kap meg a család. Emellett a rendezvények vendégei által aláírt tárgyakra is licitálni lehet a programsorozat Facebook-oldalán.

A támogatók az istvan.papp@it-store.hu e-mail-címen vagy a 06-30/172-5342-es telefonszámon jelentkezhetnek.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)