Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fővárosi riválisát is legyőzte az U14-es gyulai csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. szeptember 21. 16:00
Fővárosi riválisát is legyőzte az U14-es gyulai csapat
Újpest FC–Gyulai Amazonok 0-1 (0-1)

Az U14-es labdarúgó-bajnokság második fordulójában a Gyulai Amazonok csapata az Újpest FC otthonában lépett pályára szeptember 18-án. Szerb Katalin gárdája a fővárosi riválisához is győzelmi reményekkel utazott.

Listavezetőként várhatják a harmadik fordulót az u14-es amazonok

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Freiberger Stella, Puskás Adél, Tóth Panna, Drobnyik Izabella, Krisán Jázmin, Kókai Zoé, Szelei Csenge, Baracsi Boglárka és Papp Fanni. Edző: Szerb Katalin.

A fürdővárosi együttes a nyitó fordulóban 4-0-ás eredménnyel lépett át jászberényi riválisán. Szerb Katalin gárdája nem érkezett a legjobb előjelekkel a lila-fehér együtteshez, hiszen több alapember sem tarthatott a csapattal.

A végig jól játszó, ezen a napon csapatkapitányként pályára lépő Tóth Panna a 20. percben nagyon szép gyulai támadást fejezett be góllal.  Az első félidőben mutatott játéka alapján a gyulai csapat megérdemelten mehetett vezetéssel a pihenőre.

A második félidő közepétől fokozatosan átvette az irányítást a hazai gárda, szinte futószalagon gyártotta helyzeteit az Amazonok kapuja előtt. A mentálisan jól koncentráló védelem az utolsó pillanatokban rendre odaért a labdákra, így az újpesti gárda nem tudott fogást találni a vendégcsapaton. Freiberger Stella ezen a napon is jól teljesített a kapuban, míg Szelei Csenge, Puskás Adél és Baracsi Boglárka vezette védelem is végig fegyelmezett tudott maradni. A hazai csapat egyre idegesebbé vált, míg a gyulai lányok végig okosan és jól tartalékolva játszottak.

– A csapat teljesítményével maximálisan elégedett vagyok. Minden játékos kihozta magából azt, amit tud és amit kértem. Büszke vagyok rájuk, hogy így helyt álltak csere nélkül is. A szerencse nagyban mellettünk volt, mert az ellenfélnek is voltak helyzetei, de szerencsére gól nem született belőle. Van még javítandó dolog, de úgy gondolom, hogy kezd összeérni a csapat és tényleg csapatként dolgoznak és küzdenek hétről hétre – Szerb Katalin utánpótlás edző.

A Gyulai Amazonok U14-es csapata győzelmével tovább őrzi első helyét a tabellán. A korosztályos fürdővárosi gárda a következő fordulóban hazai pályán fogadja a tavalyi bajnok Kecskeméti TE alakulatát.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)