Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Dobogós riválist gurított le a felnőtt tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. szeptember 20. 15:00
Dobogós riválist gurított le a felnőtt tekecsapat
Gyulai SE Dig-Build–BKV Előre SC 7-1 és Gyulai SE Dig-Build–BKV Előre SC ifjúsági 0-4

Az NB I.-es tekebajnokság harmadik fordulójában a Gyulai SE Dig-Build csapata a BKV Előre SC együttesét várta a bábuk elé.  A fürdővárosi gárda felnőtt együttese egy döntetlen és egy vereség után várta a tabella harmadik helyén álló riválisát.

A gyulai egyesület tekecsapata a tabella 10. helyéről várta riválisát, a fővárosi alakulat a dobogó harmadik fokáról érkezett a találkozóra. A Baksa Imre, Czégény Csaba, Nyári Krisztofer, Schriffert Dániel, Makra György és Schriffert Roland alkotta gyulai együttes nem adott esélyt ellenfelének, a hat párharcból álló találkozóból öt mérkőzést is behúzott. A fürdővárosi gárda két húzóembere azúttal is kiválóan gurított, a játékosok közül ezúttal is Schriffert Roland és Makra György ütötte a legtöbb fát. A gyulai klub felnőtt csapata győzelmével fellépett a tabella ötödik helyére.

A fürdővárosi klub ifjúsági csapata a Szanki OBSE együttese elleni győzelem után várta fővárosi ellenfelét.  A Tóth Szabolcs és Zsótér Márton alkotta együttes 0-4-es vereséget szenvedett riválisától.

A Gyulai SE Dig Build csapatai a következő fordulóban a Bátonyterenyei TK otthonában lépnek pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)