Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kultúrházak éjjel-nappal Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.KULTÚRA • 2021. szeptember 18. 16:00
Kultúrházak éjjel-nappal Gyulán
Szeptember 23-án és 24-én is programokkal várják az érdeklődőket

Idén is csatlakozott a gyulai Erkel Ferenc Művelődési Központ a Kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű országos programsorozathoz, melyet 15. alkalommal tartanak meg szeptember 23-án és 24-én.

Közleményükben azt írták, a Magyar Népművelők Egyesülete által szervezett eseménysorozat célja, hogy minél többekkel megismertessék a közművelődési intézményeket jellemző kulturális sokszínűséget. 

Hangsúlyozták: a gyulai művelődési központ kiemelten fontosnak tartja a fiatalok tehetséggondozását. Az intézmény a rendezvény keretében több mint ötven közösség közül mutat be néhányat, emellett családi és gyermekprogramokkal várja az érdeklődőket.

Mint ismertették, szeptember 23-án 16 órától az Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola táncházába várják az érdeklődőket a Vigadóban. Szeptember 24-én 16 órától a Gyulai Karate Egyesület tart shotokan karate bemutatót az Erkel Ferenc Művelődési Központban. Ugyanitt 16.30-kor Young Drummers Show lesz, 17 órától a Premier Művészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola növendékei mutatják be tánctudásukat, 18 órától pedig Füle Tomi ad gyerekkoncertet. A helyszínen a Bábika Játszóház is programokkal várja a legkisebbeket.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)