Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel rajtolt az Amazonok U14-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. szeptember 15. 13:00
Győzelemmel rajtolt az Amazonok U14-es csapata
Gyulai Amazonok–Jászberényi Tehetség SE 4-0 (3-0)

Az U14-es labdarúgó-bajnokság első fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Jászberényi Tehetség SE együttesét fogadta szeptember 12-én. Szerb Katalin gárdája győzelemmel szerette volna indítani a bajnoki pontvadászatot.

győzelemmel rajtolt az u14-es gyulai gárda

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Tóth Panna, Kelemen Klarissza, Puskás Adél, Drobnyik Izabella, Máté Nóra Kókai Zoé, Szelei Csenge Baracsi Boglárka és Papp Fanni. Csere: Krisán Jázmin. Edző: Szerb Katalin.

A gyulai gárda a tavalyi szezonban a második helyen végzett, míg riválisa újoncként érkezett a fürdővárosi arénába. A hazaiak kapusuk nélkül voltak kénytelenek pályára lépni, Freiberger Stella betegség miatt nem tudott a csapattal tartani. 

A megfiatalodott kerettel rajtoló gyulai csapat szinte azonnal meglepte ellenfelét, Kókai Zoé már a 3. percben betalált a jászberényiek kapujába. A folytatásban is a hazai együttes irányította a találkozót, Máté Nóra és Baracsi Boglárka góljaival a 25. percre 3-0-ás előnyt harcolt ki magának. A második félidőben Tóth Panna is betalált, így kiütésessé tette a mérkőzést.

– Az év eleji forma látszott a csapaton, hullámzó volt a játék képe, de bízunk benne, hogy hétről hétre újra felveszi a csapat a bajnokság ritmusát. A 4-0-ás hazai győzelem jó kezdésnek mondható, hiszen mindig fontos a jó rajt az év elején – értékelt Szerb Katalin.

Gyulai gólok: Baracsi Boglárka, Máté Nóra, Tóth Panna és Kókai Zoé.

A Gyulai Amazonok U14-es csapata a folytatásban az Újpest FC gárdájával találkozik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)