Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Életveszélyes sérülés lett a szórakozás vége

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. szeptember 02. 12:30
Életveszélyes sérülés lett a szórakozás vége
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Fejsérüléssel került kórházba egy vendég egy csorvási sörözőből. A vendéglátóhely kerthelyiségében zenét szolgálató férfi lökte el, mert felborította az egyik hangfalát. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte – írja a police.hu.

Fellökött egy vendéget az ott zenélő férfi június 13-án egy söröző kerthelyiségében Csorváson. Az ittas vendég többször megkapaszkodott az egyik hangfal állványába. A zenész tartott attól, hogy a hangfal felborul, tönkremegy, ezért kérte a vendéget, hogy menjen arrébb. A férfi azonban továbbra is a hangfalak és a szintetizátor körül maradt, majd az egyik hangfalat felborította. A zenész ezt nem látta, csak azt, hogy a hangfal a földre került. Rögtön gondolta, hogy az ittas férfi tette tönkre, ezért teljes erőből két kézzel hanyatt lökte őt, majd folytatta a zenélést. Az ellökött férfi úgy beütötte a fejét, hogy életveszélyes állapotba került. A zenész beismerő vallomást tett. Állítása szerint nagyon feldühítette, hogy többször kérte a férfit, menjen odébb, de mégis ott maradt az eszközei közelében. Elmondta, hogy nem akart sérülést okozni neki.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés miatt büntetőeljárást indított ellene. Az ügyben indult nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait bíróság elé állítási javaslattal szeptember 2-án továbbította az ügyészségre.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)