Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Napsütéssel indul a kedd, de van esély csapadékra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2021. augusztus 30. 17:37
Napsütéssel indul a kedd, de van esély csapadékra
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Fátyol- és gomolyfelhők zavarják a napsütést, de főleg az északkeleti megyékben erősebben felhős körzetek is lehetnek, és időszakos esőre, záporra, néhol zivatarra van kilátás. Ott majd csak estefelé szakadozhat fel a felhőzet és szűnhet meg a csapadék.

Másutt csak elvétve fordulhat elő zápor, esetleg zivatar. Eközben nyugat felől újabb felhősödés kezdődik, éjszaka főleg az ország déli felében lesz erősen felhős az ég. Este előbb a Dunántúl déli részein, majd később a déli, délkeleti megyékben is lehet gyenge eső, zápor egészen reggelig.

Kedden a nap első felében több órára kisüt a nap, majd újfent észak felől megnövekszik a felhőzet. Egy újabb csapadékzóna vonul dél felé, amelyből többnyire gyenge eső, illetve zápor, nagyobb eséllyel északkeleten néhol zivatar várható. A nyugatias szél napközben élénk lesz, néhol meg is erősödhet, illetve zivatar környezetében is lehetnek erős széllökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 14 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 18 és 24 fok között várható.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)