Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vasárnap napsütéses lesz az idő, de néhol kialakulhat zápor, zivatar

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2021. augusztus 21. 17:56
Vasárnap napsütéses lesz az idő, de néhol kialakulhat zápor, zivatar
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Vasárnap a rétegfelhőzet feloszlik. A fátyol-, illetve gomolyfelhők mellett általában több órára kisüt a nap. Vastagabb felhőzet késő este érkezhet északnyugat felől.

Éjjel általában gyengén felhős vagy derült lesz az ég, de helyenként ismét kialakulhat rétegfelhőzet, illetve a Dunántúl fölé fátyolfelhőzet is érkezhet. Csapadék nem valószínű.

Vasárnap a rétegfelhőzet feloszlik. A fátyol-, illetve gomolyfelhők mellett általában több órára kisüt a nap. Vastagabb felhőzet késő este érkezhet északnyugat felől. Napközben csupán néhol alakulhat ki zápor, egy-egy zivatar, nagyobb eséllyel az északnyugati határvidéken. Késő estétől főleg az Észak-Dunántúlon már több helyen valószínű eső, zápor, zivatar.

Eleinte többnyire mérsékelt lesz a légmozgás. Vasárnap sokfelé megélénkül a déli, délkeleti, a Kisalföldön késő estétől megerősödik az északi, északnyugati szél.

Hajnalra általában 11 és 18 fok közé hűl le a levegő, de a derült, hidegre érzékeny tájakon 10 foknál is hűvösebb lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 27 és 32 fok között várható.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)