Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lucinda Riley: Fény az ablak mögött

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2021. augusztus 12. 14:00
Lucinda Riley: Fény az ablak mögött
A Mogyoróssy János Városi Könyvtár rovata

KÖNYVAJÁNLÓ – KÖNYVTÁROSUNK AJÁNLJA!

Fotó: facebook.com/mjvk.gyula

Az édesanyja halála után, a De la Martinières család egyetlen leszármazottjaként Emilie óriási vagyont örököl, többek között egy omladozó dél-franciaországi kastélyt és az azt körülvevő szőlőbirtokot. A lányra egyébként is hatalmas súlyként nehezedik az öröksége, és a hagyatékkal kapcsolatos feladatok terhe alatt szinte össze is roppan. Egy fiatal angol műkereskedő, SebastianCarruthers siet a segítségére, akinek a felbukkanása éppoly titokzatos, mint a kastély renoválásakor előkerülő verses füzet, amelyet a lány nagynénje írt sok-sok évvel ezelőtt. Emilie elhatározza, hogy a titkok nyomába szegődik, és felderíti a múltat.

A szálak a nácik által megszállt Franciaország világába vezetik, amikor is brit ügynökök minden veszedelemmel – a lelepleződéssel, a Gestapo kínzásaival – dacolva a francia ellenállás mellé állnak. A bátor hősnők egyikét éppen Dél-Franciaországban vetik be, így az angol kémnő és Emilie családjának a története kibogozhatatlanul összefonódik, és végzetes eseményekhez vezet…

Lucinda Riley történelmi díszletek között játszódó, nagyívű családregénye lélegzetelállító történetszerelemről, háborúról és a megbocsátás erejéről.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)