Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Minden előzmény nélkül késelt halálra egy férfit egy 18 éves fiú Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. augusztus 10. 11:00
Minden előzmény nélkül késelt halálra egy férfit egy 18 éves fiú Gyulán
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Forrás: police.hu

Minden előzmény nélkül késelt halálra egy férfit egy 18 éves fiú Gyulán még májusban, a fiatal a barátját is megsebesítette, mert nem akarta, hogy hívja a mentőket. A rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát – írta meg a police.hu.

Az esetről lapunk is beszámolt május 31-én: egy vérző arcú fiatalról érkezett bejelentés a rendőrségre, aki egy gyulai ház udvarára mászott be. A 17 éves fiú elmondta, hogy barátja nem csak őt, de egy másik férfit is megszúrt, majd elmenekült. A rendőrök először otthon keresték, nem találták, de az édesanyja segítségével felvették vele a kapcsolatot telefonon, szóval tartották. Egy órán belül elfogták a 44-es főút Gyulát elkerülő szakaszán.

Az akkor 18 éves gyulai R. Róbert 17 éves barátjával előző este sikeres érettségi vizsgáját ünnepelte, több szórakozóhelyen megfordultak. Hajnalban elmentek a házukba, ahol az elkövető magához vett egy kést és kiment az utcára. A Wesselényi utcába értek, ahol egy ház előtt egy éppen hazaérkező kerékpáros felhajtott a járdára és leszállt a biciklijéről. A fiú, akinél kés volt, odament hozzá és minden előzmény nélkül többször megszúrta, majd megsebesítette a barátját is, aki ezután elmenekült.

A késelő hazament, az udvarról elvitt egy talicskát, belerakta a megkéselt férfi holttestét, majd az utca végén lévő szemetesekhez vitte, ott elrejtette. Az arcán megsebesített fiatal könnyű sérülést szenvedett, de ez csak a szerencsének volt köszönhető.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a történtek idején 18 éves, jelenleg is letartóztatásban lévő gyulai R. Róbertet aljas indokból több emberen elkövetett emberölés bűntett kísérlet elkövetésével gyanúsítja. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőeljárás iratait 2021. augusztus 9-én továbbította a Békés Megyei Főügyészségre.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)