Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Remek gyulai eredmények Hódmezővásárhelyről

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. július 26. 14:00
Remek gyulai eredmények Hódmezővásárhelyről
Matei Bryana és Petri Borbála is megállta helyét az országos bajnokságon

Fotó: facebook.com/varfurdo

Megállták a helyüket a gyulai versenyzők, Matei Bryana és Petri Borbála a július 21. és július 24. között megrendezett LIII. Gyermek Országos Bajnokságon.

A Gyarmati Dezső Sportuszodában 74 klub 461 versenyzője szállt vízbe. Fekete Tamás „csapata” felkészülve érkezett a csaknem 2200 rajtot hozó viadalra. Mindkét gyulai versenyző alaposan kiúszta magát, időeredményeiket és a ranglistán elfoglalt helyüket tekintve is előrébb tudtak lépni.

– A lányok becsülettel végigcsinálták a felkészülést, remek formában érkeztek a bajnokságra. Ehhez a mezőnyhöz azonban extra teljesítmények kellenek, amihez többéves versenyrutinnak is kell társulnia az előfutam-döntő lebonyolítási rendszerben. Úgy gondolom, hogy ez még hiányzott. Semmi okunk azonban a szomorkodásra, időeredményekben és ranglistás helyezésekben is nagyot léptek előre versenyzőink – ismertette Fekete Tamás.

Eredmények: Petri Borbála 800 méter gyors XI. hely, 400 méter gyors XII. hely, 100 méter pillangó XIV. hely, 400 méter vegyes XIV. hely és 200 méter pillangó XV. hely. Matei Bryana 200 méter hát XIII. hely, 200 méter pillangó XIV. hely és 100 méter hát XIV. hely.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)