Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Három fellépő két estén a Térzene Program gyulai eseményein

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.KULTÚRA • 2021. július 22. 11:15
Három fellépő két estén a Térzene Program gyulai eseményein
Július 22-én és 24-én is koncert várja az érdeklődőket

Három helyi együttes lép fel július 22-én, csütörtökön és 24-én, szombaton a Térzene Program keretében Gyulán, a Szent Miklós parkban és a Rondellánál – tájékoztatta lapunkat a szervező Erkel Ferenc Művelődési Központ.

Csütörtökön este hét órától a Békéscsabai Bartók Béla Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola Vonós Kamaraegyüttese ad rövid hangversenyt az Almásy-kastély melletti Szent Miklós parkban, koncertjük a Vonós kamarazene a reneszánsztól a romantikáig címet kapta.

Aznap 20 órától a Lackás és a banda is fellép, Volt egy álmom című koncertjüket a vár tövében lévő Rondella Terasznál hallgathatják meg az érdeklődők.

Szombaton a helyi zeneiskola ütős tanulóiból alakult PowerBeat ütőegyüttes áll egy év után ismét színpadra a Rondellánál. A csapat repertoárjában Dua Lipa, Jason Derulo, Michael Jackson, Alvaro Soler, Maroon 5, Ed Sheeran, Carlos Santana, Gloria Estefan, valamint számos mai sláger és klasszikus zenei feldolgozás szerepel. Koncertjük 18 órakor kezdődik.

A programok díjtalanul látogathatók, a részvétel azonban előzetes regisztrációhoz kötött, az érdeklődők a gyulai művelődési központ 06-66/463-544-es számát hívhatják.

A szervezők közleményükben emlékeztettek, a Térzene Program Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár kezdeményezésére indult el 2019. október 1-jén, a zene világnapján. Az ingyenes sorozat célja, hogy a városok, községek nyitott és zárt tereit élő klasszikus zenével töltse meg.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)