Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiss Alina Miát köszöntötték a városi Babaruha program keretében

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2021. június 25. 09:43
Kiss Alina Miát köszöntötték a városi Babaruha program keretében
A kislánynak és testvérének is különleges nevet választottak a szülők

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Kiss Alina Miát köszöntötte június 25-én a városi Babaruha program keretében Alt Norbert. Az önkormányzati képviselő virágot, egy Póka György által készített festményt és egyedi, horoszkópos babaruhát vitt az apróságnak és családjának.

Az édesanyától, Kiss Ildikótól megtudtuk, a kislánynak van egy Fedor Noel nevű testvére, akit nem is olyan régen, 22 hónapja köszönthettünk. Az édesanya azt is elmondta, hogyan kapták gyermekeik a különleges nevüket.

– Kezdetben csak a Noel nevet akartuk adni a fiunknak, de mivel a párommal úgy láttuk, hogy mostanában gyakori ez a keresztnév, egy kicsit különlegesebb nevet is kerestünk neki. Mivel a páromnak orosz gyökerei is vannak, a kisfiunk végül az orosz eredetű Fedor nevet is megkapta – mesélte. Hozzátette, kislányuk is szokatlan nevet kapott, a Kiss vezetéknév mellett ez nagyon szépen cseng, vallják a szülők. 

– A kislányunk nyugodt baba, aki egy kicsit kisebb súllyal született, mint a bátyja, de nagyon jó evő, így talán hamarosan utoléri Fedort – mondta az édesanya.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)