Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vidó Attila lesz a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje a gyulai választókerületben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2021. június 11. 16:22
Vidó Attila lesz a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje a gyulai választókerületben
A jelöltet Toroczkai László mutatta be a fürdővárosban

vidó attila és toroczkai lászló

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Vidó Attila lesz a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlés képviselőjelöltje a Békés megye 3. számú egyéni választókerületében. A jelöltet Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke mutatta be június 11-én a gyulai várnál.

Toroczkai László hangsúlyozta: a Mi Hazánk Mozgalom az összes pártot megelőzve kezdte el bemutatni a jelöltjeit, országszerte már több mint nyolcvanat ismerhetett meg a nyilvánosság.

Kiemelte: jelöltjeik felkészültek, valamint megbízhatóak, nem fogják elárulni a választóikat.

Hozzátette: azt látják, hogy a Fidesz és a balliberális egyesült tömb a legalapvetőbb nemzetstratégiai kérdésekben ugyanazt képviselik. Példaként hozta a multinacionális cégek támogatását és a külpolitikai kérdések álláspontjának hasonlóságát.

A mozgalom elnöke mutatta be a gyulai Vidó Attilát, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének szervezeti alelnökét, aki a Mi Hazánk jelöltje lesz a választókerületben.

Vidó Attila elmondta: Gyulán született, a fürdővárosban volt tűzoltó, egészen addig, amíg egy betegség miatt szolgálati nyugdíjba vonult. Nem akart elszakadni a tűzoltóságtól, ezért csatlakozott a szakszervezethez és lett érdekvédő.

Mint mondta, azért fogadta el a felkérést, hogy a mozgalom jelöltje legyen, mert a mai magyar politikai palettán az egyetlen igazán nemzeti, jobboldali, radikális és keresztény párt a Mi Hazánk.

Aláhúzta: ha a polgárok bizalmat szavaznak neki, akkor azért fog dolgozni, hogy felvirágoztassa a kisvárosokat, falvakat, munkahelyeket teremtsen, fejlessze az óvodákat és iskolákat, valamint a közbiztonságot és a rendvédelmet, amelynek az érdekvédelme is rendkívül fontos. Szeretné, ha minden településen, a legkisebbeken is lenne rendőr.

Megígérte, keményen fog dolgozni, és ki fog állni azok mellett az értékek mellett, amelyeket a Mi Hazánk Mozgalom képvisel.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)