Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nyolcadik szezonját zárta a gyulai vízilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. június 09. 15:00
Nyolcadik szezonját zárta a gyulai vízilabdacsapat
Béládi Csaba együttese csoportja harmadik helyét szerezte meg

Befejezte a bajnoki küzdelmeket a délkeleti gyermekbajnokság IV. korosztályában szereplő Gyulai Vízilabda Klub korosztályos csapata. A Béládi Csaba vezette együttes nagy fejlődést elérve végzett a csoport harmadik helyén.

nyolcadik BAJNOKI évét zárta a gyulai együttes

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Béládi Csaba elmondta, az együttes nagyon erős bajnokságban szerepelt, a szentesi, a szolnoki, a szegedi és a mórahalmi klubok korosztályos csapataival vette fel a versenyt. A békéscsabai egyesület égisze alatt vízilabdázó fürdővárosi csapat az alapszakasz után már győzelmeket is aratott, decemberben például a Mórahalmi VK elleni gyűjtötte be a győzelemért járó pontokat.

A gyulai szakember kiemelte: a fürdővárosi korosztályos gárda célja elsősorban az, hogy a játékosok megkapják a legjobb alapokat, és a rengeteg mérkőzés révén fejlődésük töretlen legyen.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– A csapat minden tagja dicséretet érdemel, hiszen erősebb együttesek ellen is mindenki maximálisan odatette magát. A nyolc évad alatt a klubnak sok tehetséges fiatalt sikerült kinevelnie, akik közül Nánási Hunor, Szakadáti Márk és a már az egri csapatban játszó Gellény Zétény emelkedik ki – ismertette Béládi Csaba.

A Gyulai Vízilabda Klub két győzelemmel, egy döntetlennel és kilenc vereséggel a zöld csoport harmadik helyén fejezte be a bajnoki pontvadászatot. A játékosok nem sokat pihenhetnek, hiszen a korosztályos gárda július 19-én kezdi meg a bajnokság következő évadát.

Béládi Csaba kiemelte, hogy folyamatosan várják a 2012-es – és a fiatalabb – születésű gyermekeket a vízilabdások közé.

Béládi Csaba

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyulai Vízilabda Klub: Demkó Boldizsár, Szlúka Ádám, Puha Zalán, Hajdú Áron, Nánási Hunor, Restye Zsombor, Machlik Máté, Orosz Botond, Plavecz Dániel, Illyés Bálint, Szakadáti Márk, Kováts Hunor, Suhajda Soma, Suhajda zoltán, Balogh Csanád, Balogh Csenge, Szeidler Márton, Borbély Zsolt, Józsa Zalán, Lipták-Bíró Ábel, Szabó Barnabás és Bartha Barnabás.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)