Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Sarah Jio: Párizs összes virága

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2021. június 03. 15:00
Sarah Jio: Párizs összes virága
A Mogyoróssy János Városi Könyvtár rovata

KÖNYVAJÁNLÓ – KÖNYVTÁROSUNK AJÁNLJA!

Fotó: facebook.com/mjvk.gyula

Biciklis balesete után Caroline egy párizsi kórházban tér magához, és semmire sem emlékszik az addigi életéből. Hamarosan kiderül, hogy korábban magányosan és szomorúan élt egy párizsi lakásban. Az emlékei csak részletekben térnek vissza hozzá. Amint próbálja összerakni élete képkockáit, a felvillanó képekben egy férfit és egy kislányt lát. Mindeközben egyre közelebb kerül egy elegáns étterem jóképű tulajdonosához, és egy évtizedekkel korábbi rejtélyes ügy is leköti a figyelmét.

A nácik által megszállt Párizsban egy fiatal özvegy, Céline édesapja virágboltjában dolgozik, nevelgeti a kislányát, és titkon reméli, hogy egyszer még rátalál a szerelem. Azonban egy kegyetlen német tiszt felfedi a nő zsidó származását, és Céline veszélyes játszmába kezd, hogy megóvja szerettei életét.

Miközben Caroline az emlékei után kutat, a lakásában egy rejtekhelyen megtalálja Céline leveleit, és rájön, hogy az otthona szörnyű titkokat rejt. Lassan az is világossá válik számára, hogy talán több dologban is hasonlít Céline-re, mint valaha gondolta volna.

Ebben a lenyűgözően izgalmas és megható regényben a bestsellerírónő egybeszövi a jelent és a múltat, megmutatja, micsoda erő rejtőzhet egy emberben, milyen bonyolultak a szív útjai és mire képes az anyai szeretet.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)