Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magabiztos győzelemmel harcol a dobogóért a Szentléleki-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. május 24. 15:00
Magabiztos győzelemmel harcol a dobogóért a Szentléleki-csapat
Békéscsabai MÁV SE–Clean-Way Gyulai FC-Termál 1-3 (1-1)

A Megye I.-es bajnokság soros fordulójában a Clean-Way Gyulai FC-Termál csapata a Békéscsabai MÁV SE otthonában lépett pályára május 22-én. Szentléleki Béla gárdája két vereség után szerette volna győzelemmel folytatni a pontvadászatot.

magabiztos sikerrel gyűjtött fontos pontokat szentléleki béla együttese

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Clean-Way Gyulai FC-Termál: Oláh, Nagy S., Szabó, Kukla Zs. (Kocsis Bence), Nagy G., Radics (Kocsi Bálint), Patkás (Oszlács), Bondár, Pilán (Jimoh) és Bozsó (Barthalos). Csere: Kajári és Repisky. Vezetőedző: Szentléleki Béla.

A gyulai együttes legutóbb a mezőhegyesi riválisa ellen tudott győzni, akkor 8-2-es mérkőzésen lépte le vendégét. Szentléleki Béla csapata a folytatásban két vereséget is beszedett, így elbúcsúzott a dobogó harmadik helyétől. A fürdővárosi gárda a soros fordulóban a szomszédvári gárdával találkozott, a „vasutas” együttes a tabella alsó harmadából várta gyulai ellenfelét.

 A két rivális csatája kiegyenlített mérkőzést hozott, mindkét együttes igényt tartott a győzelemért járó pontokra. A vendégcsapat taktikus támadásépítése azonban hamar gólra tudta váltani, Nagy G. már a 11. percben megszerezte a vezetést csapatának. 0-1.

A hazai gárda sem maradt adósa a gyulai együttesnek, a munkának pedig a 32. percben lett meg az eredménye. 1-1.

A fordulás után már a fürdővárosi csapat felé billent a mérleg nyelve. A lendületesebben futballozó vendégcsapat a 49. percben, a Nagy G. által értékesített büntetővel vette vissza a vezetést. 1-2.

A nagy csatát hozó találkozó a 63. minutumban dőlt el végleg, amikor Bondár labdája talált utat a hazai kapuba. 1-3.

A Clean-Way Gyulai FC-Termál csapata magabiztos győzelemmel gyűjtötte be a győzelemért járó pontokat, amelynek köszönhetően versenyben maradt a dobogó harmadik fokáért folyó versenyfutásban. A fürdővárosi együttes a következő hazai mérkőzésén a Nagyszénási SE gárdáját látja vendégül az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)