Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az U11-es és U13-as fiatal labdarúgók kergették a labdát a gyulai sporttelepen

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. május 16. 15:00
Az U11-es és U13-as fiatal labdarúgók kergették a labdát a gyulai sporttelepen
A Bozsik-program keretében rendezett alközponti tornát a Gyulasport NKft.

A MlSZ Bozsik Egyesületi Program Alközponti Torna U11-es és U13-as rendezvényét tartották meg április 15-én az Id. Christián László Városi Sporttelepen. Az utánpótlásprogramban szereplő gárdák két korosztálya húszperces mérkőzéseken mutathatta meg focitudását.

A tornán a Gyulasport NKft. és a Gyulai Amazonok csapatai mellett, Sarkad, Medgyesegyháza és Szeghalom együttesei vettek részt. Az U11-es és U13-as korosztályú gárdák húszperces mérkőzéseken mutathatták meg a futball szépségeit. A csapatok három pályán mérkőzhettek meg egymással. A Gyulasport NKft. által rendezett sportrendezvényen remek játékosokat és kiválóan mérkőzéseket láthattak a nézők.

A szervezők a mérkőzések eredményét a szokásosnak megfelelően nem hirdették ki, a nap végén mindenki ajándékban részesült. A szervezők minden csapatból egy kiemelkedő teljesítményt nyújtó labdarúgó-palántát külön is díjaztak.

Az ifjú labdarúgók nem pihenhetnek, hiszen a programsorozat tovább folytatódik. A Bozsik-program utánpótlás-korosztályai folyamatosan tesztelhetik képességeiket, a torna ugyanis az U7-es csapatoktól egészen az U13-as együttesekig foglalkoztatja a jövő labdarúgóit.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)