Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egygólos mérkőzésen maradt pont nélkül a Szentléleki-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. május 14. 15:36
Egygólos mérkőzésen maradt pont nélkül a Szentléleki-csapat
Szarvasi FC–Clean-Way Gyulai FC-Termál 1-0 (0-0)

A Megye I.-es bajnokság soros fordulójában a Clean-Way Gyulai FC-Termál csapata a Szarvasi FC otthonában lépett pályára május 12-én. Szentléleki Béla gárdája egy hazai gázolás után nézett szembe riválisával.

orosházi riválisa ellen kell győzelemre vezetnie együttesét a gyulai vezetőedzőnek

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Clean-Way Gyulai FC-Termál: Kajári, Nagy S., Radics, Szabó, Kukla Zs., Repisky (Bondár), Nagy G. (Szász), Jimoh (Barthalos), Zsömbörgi, Pilán és Bozsó. Csere: Oláh, Oszlács, Kocsis És Bagyinszki. Vezetőedző. Szentléleki Béla.

A hazai csapat a tabella éléről várta ellenfelét, míg a gyulai együttes a dobogó harmadik fokáról érkezett a találkozóra. Mindkét gárda gólzáporos győzelemmel melegített a derbire, a szarvasi alakulat Dévaványán gurított egy hatost, a fürdővárosiak pedig hazai környezetben lépték le mezőhegyesi riválisukat. A két csapat eddigi mérkőzései is mindig presztízsértékűek voltak, így ezúttal is komoly küzdelemre volt kilátás.

A várakozásoknak megfelelően indult a találkozó, elsősorban a taktikus játékot helyezték előtérbe a felek. Az első félidő alatt mindkét együttesnek akadtak helyzetei, ám a vendégcsapat fokozatosan vette át a mérkőzés irányítását. A gyulai gárda folyamatosan alakította ki helyzeteit, ám a félidő végéig nem tudta megszerezni a vezető találatot.

A második játékrész 60. percében a hazai gárda labdája utat talált a gyulai hálóba, amely felborította a vendégek játékát. A Szentléleki-csapat rálépett a gázpedálra, ám szezonbeli legjobb teljesítményével sem tudta kiegyenlíteni a találkozó állását.

A Clean-Way Gyulai FC-Termál csapata vereségével visszacsúszott a tabella negyedik helyére. A fürdővárosi együttes a következő körben a közvetlen rivális OMTK-ULE gárdáját fogadja az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)