Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Veretlenül zárta az évet az U16-os bajnokcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. május 09. 15:00
Veretlenül zárta az évet az U16-os bajnokcsapat
Kecskeméti TE–Gyulai Amazonok 1-9 (1-2)

Az U16-os labdarúgó-bajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Kecskeméti TE együtteséhez utazott május 8-án. Molnár Ágnes korosztályos csapata a bajnoki arannyal megkoronázott sorozat utolsó mérkőzésén lépett pályára.

Bajnokhoz méltóan zárta az évet az U16-os együttes

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Amazonok: Freiberger Stella, Tóth Panna, Máté Nóra, Bukor Zoé, Nagy Katalin, Sovány Dorina, Hack Fanni, Mezei Virág, László Kamilla (Árgyelán Petra), Baracsi Boglárka és Pribék Andrea. Csere: Szappanos Katalin, Futaki Fruzsina, Turbucz Anna és Kósa Noémi. Edző: Molnár Ágnes.

A hazai gárda egy vendégsikerrel hangolt a találkozóra, míg a gyulai gárda 17 győztes mérkőzéssel a háta mögött lépett érkezett a kecskeméti arénába. A két rivális az őszi fordulóban is találkozott egymással, akkor 3-0-s fürdővárosi siker született.

Molnár Ágnes elmondta, a gyulai együttes kezdte jobban a mérkőzést, sorra érkeztek a remek helyzetek. A futószalagon gyártott lehetőségek a 12. percben értek először góllá, Mezei Virág találata után pedig Pribék Andrea növelte csapata előnyét.

A fordulás után már beindult a fürdővárosi gólgyártás. A Mezei Virág és Pribék Andrea vezette rohamok további hét találatot juttattak a kecskeméti kapuba, amellyel kiütésessé tették a gyulai együttes sikerét.

Gyulai gólok: Mezei Virág 3, Pribék Andrea 3, Bukor Zoé, Árgyelán Petra és Tóth Panna.

A Gyulai Amazonok U16-os csapata veretlenül végzett a tabella élén. A korosztályos együttes impozáns mérleggel zárta a 18 mérkőzésből álló sorozatot, 12 kapott gólja mellé 159 gólt írt az eredményjelzőre.

Fotó: Gyulai Amazonok

– Gratulálok a csapat minden egyes tagjának. A bajnokság elején nem gondoltam volna, hogy ilyen magabiztosan fogunk az első helyen végezni. A kilencpontos előny önmagáért beszél, a veretlenséget pedig senki nem veheti el tőlünk, a keleti régióban nem találtunk legyőzőre. Nagyon büszke vagyok a lányokra, nagyszerű eredményt értünk el közösen, melyért rengeteget dolgoztunk. Öt játékos (Mezei Virág, Kósa Noémi, Turbucz Anna, Szappanos Katalin és Hack Fanni) „öregszik ki” a csapatból, de az új lányok érkezésével jövőre is 20 fős keret fog rendelkezésemre állni. Május közepétől már építjük a 2021/2022-es évet, nyáron pedig minimális pihenő után edzőtáborral, edzőmérkőzésekkel és heti 6-8 edzéssel kezdjük a felkészülést – nyilatkozta Molnár Ágnes.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)