Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megkezdték a pontvadászatot a gyulai teniszcsapatok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • K. B. • SPORT • 2021. május 06. 10:00
Megkezdték a pontvadászatot a gyulai teniszcsapatok
Ob II.: TSZSK Gyula–TC Monor-MSE 8/1, ob III.: Orosházi VTK–TSZSK Gyula II. 6/3

Megkezdték a bajnokságot a fürdővárosi teniszcsapatok. A Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub ob II.-es csapata itthon fogadta a TC Monor-MSE játékosait, míg az ob III.-as csapat Orosháza felé vette az irányt. Előbbi magabiztos győzelemmel kezdett, utóbbi pedig 6/3-as vereséget szenvedett a rutinos orosháziak ellen.

A Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub ob II.-es csapata címvédőként vágott neki a másodosztályú bajnokságnak. A fürdővárosi játékosok itthon fogadták a TC Monor-MSE csapatát, amely tavaly az ob III.-asokkal volt egy csoportban, onnan jutott fel bajnokként a másodosztályba.

A gyulai játékosok jóval a verseny kezdete előtt érkeztek a helyszínre, mindenki szorgalmasan dolgozott, hogy a sok eső után játékra alkalmasak legyenek a pályák. A körülmények nem voltak túl jók, a mérkőzések esőben kezdődtek el, 20 perc múlva pedig már fülledt meleg volt.

Az egyéni mérkőzések után 5/1-el fordult a helyi csapat, csak az egyes pályás meccset vesztették el, ahol a monoriak korosztályos ranglistákon top 10-ben szereplő játékosa győzedelmeskedett. A gyulaiaknak a páros mérkőzések mindegyikét sikerült megnyerniük, így magabiztos sikert aratva 8/1-el kezdték el az idei bajnokságot.

Ob II.: TSZSK Gyula–TC Monor-MSE 8/1

Lovász ZoltánVárosi Ferenc 4/6, 0/6, Juhos TiborGáncs Botond 6/0 7/6, Orosz Botond–Holyba Ádám 6/1, 6/0, Kincses Bence–Mészáros Marcell 6/2, 6/3, Csernus IstvánHorváthy Dániel 6/0, 6/0, Valkusz MilánPalkovits Ákos 6/1, 6/0, Páros: Lovász/OroszHolyba/Horváthy 6/1, 6/2, Kincses/CsernusGáncs/Mészáros 6/2, 6/4, Juhos/OláhPapp/Borovics 6/2, 6/0.

Az ob III.-as csapat Orosháza felé vette az irányt. A körülmények itt sem voltak sokkal jobbak, a játékosok megküzdöttek a nagy széllel is. Sajnos az Orosháza 4/2-vel fordult az egyénik után, így a szépítéshez mindhárom párost meg kellett volna nyernie a gyulai csapatnak. Bár a Székács MárkCsatári Tamás duó nyerni tudott, a többi pályán a hazaiak arattak sikert. A fürdővárosi játékosok végül 6/3-as vereséget szenvedtek a rutinos orosháziak ellen, akik pár éve még az ob II.-ben szerepeltek.

Ob III.: Orosházi VTK–TSZSK Gyula II. 6/3

Baudermann AttilaSzékács Márk 4/6, 6/3, 2/10, Fejes ÁdámSzékács Kristóf 7/5, 6/4, Szula AttilaHavasi Róbert 2/6, 6/7, Németh István-Benkő Tamás 6/1, 6/0, Furus NoelVarga László 5/7, 6/4, 10/8, Dán Zsolt-Csatári Tamás 3/6, 6/2, 10/6, Páros: Németh/Fejes-Havasi/Székács K. 7/6, 6/2, Baudermann/DánSzékács M./Csatári 2/6, 1/6, Szula/FurusVarga/Benkő 7/5, 3/6, 10/7.

Az ob II.-es csapat május 8-án Szarvason lép pályára, május 9-én 10 órától pedig a Kiskunfélegyháza együttesét fogadja. Az ob III.-as csapat szombaton Békéscsabán lép pályára, míg vasárnap hazai pályán folytatják a küzdelmeket a bajnokságban.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)