Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - „Kutyapánkot játsszunk, metálos fűszerezéssel”

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E./R. Cs. • KULTÚRA • 2021. április 22. 13:30 • Frissítve: 2021. április 22. 19:30
„Kutyapánkot játsszunk, metálos fűszerezéssel”
Az Incze Pápa 62 zenekar koncertezett a Stream Szerdában

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A fiatalabb és az idősebb generációt is szeretné megszólítani zenéjével a gyulai Incze Pápa 62 zenekar, amely április 21-én adott élő online koncertet az Erkel Ferenc Művelődési Központ Stream Szerda című sorozatában.

Medve Dániel énekes-gitáros lapunknak elmondta: bandájuk már számtalan tagcserén átesett, a mostani formáció nagyjából egy éve alakult. Mint megtudtuk, a frontember körülbelül tíz éve zenél együtt a csapat dobosával, Galambos Krisztiánnal, gitárosuk, Ágoston István pedig újonnan csatlakozott hozzájuk.

Az énekes-gitáros azt reméli, végre sikerült megtalálni az optimális felállást, amellyel koncertezhetnek, fesztiválokra járhatnak.

– Zenekarunk hangzásvilága leginkább a metálra és a punkra hajaz. Még mi sem döntöttük el igazán, hogy metált vagy punkot játsszunk, ezért próbáltuk meg a kettőt ötvözni – mesélte. „Kutyapánkot játsszunk, metálos fűszerezéssel” – írta magáról korábban a banda.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Kifejtette, elsősorban 60-as, 70-es évekbeli magyar dalokat dolgoznak fel. Mint mondta, az idősebbek azért szerethetik a számaikat, mert ismerik a szövegüket, a fiatalabbakat pedig a hangzásvilág foghatja meg.

Medve Dániel és Galambos Krisztián neve egyébként sokaknak ismerős lehet, hiszen a Sunset Strip nevű zenekar tagjaiként 2013-ban bejutottak az X-Faktor tehetségkutató show-műsor legjobb 15 előadót befogadó mentorházába.

A zenészek a Stream Szerda egyik korábbi fellépőjének, az Attitude Noir nevű formációnak is tagjai, a versmondó Kóra Katalin Biankát kísérik gitáron a fellépéseken.

GYULAI HÍRLAP • 2021. április 22. 13:30
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)