Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Dupla győzelemmel menetelnek az NB I.-es tekecsapatok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. április 11. 13:00
Dupla győzelemmel menetelnek az NB I.-es tekecsapatok
Gyulai SE Dig-Build–DYNAMO Sport Klub 6-2 és Gyulai SE Dig-Build–DYNAMO Sport Klub ifjúsági 3-1

Az NB I.-es tekebajnokság soros fordulójában a Gyulai SE Dig-Build felnőtt és ifjúsági csapata a DYNAMO Sport Klub együttesét fogadta szegvári „otthonában” április 10-én. A fürdővárosi gárda két győzelemmel a háta mögött fogadta ezüstérmes helyen álló riválisát.

képünk illusztráció

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A budapesti együttes egy sikeresen megvívott találkozó után döntetlent ért el a Chinoin SE csapatával, így mindenképpen nyerni érkezett a szegvári gurításra. A gyulai gárda az előző két fordulót is veretlenül vette, így magabiztosan várta a soros találkozót.

Schriffert Dominik, Czégény Csaba, Nyári Krisztofer, Egyed Ferenc, Makra György és Schriffert Roland alkotta fürdővárosi csapat az első két párosítást ugyan elveszítette, ám Nyári Krisztofer visszahozta a fürdővárosi együttest a játékba. A folytatásban is megmaradt a gyulai csapat lendülete, Egyed Ferenc, Makra György és Schriffert Roland is begyűjtötte saját győzelmét.

A Gyulai SE Dig-Build csapata négy mérkőzés óta nem talált legyőzőre. Az NB I.-es tekegárda a következő fordulóban a tabella alsó harmadához tartozó Chinoin SE ellen gyűjtögetheti tovább bajnoki pontjait.

A gyulai együttes ifjúsági csapata a tabella ezüstérmes helyéről várta a tabella középcsataként számon tartott ellenfelét. A fürdővárosi gárda a bajnoki cím ismételt megszerzését tűzte ki céljául, így a fontos pontok begyűjtéséért lépett a bábuk elé. A Scriffert Dániel és Flinta Szabolcs alkotta kettős alaposan megdolgozott a sikerért, ám sikeresen teljesítette a találkozót.

A Gyulai SE Dig-Build ifjúsági együttese a bajnokság folytatásában az élmezőnyt üldöző Chinoin SE gárdájának otthonában lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)