Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A bajnoki cím kapujában az U16-os Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. április 04. 14:00
A bajnoki cím kapujában az U16-os Amazonok
Gyulai Amazonok–Békéscsaba 1912 Előre 10-2 (6-1)

Az U16-os labdarúgó-bajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Békéscsaba 1912 Előre együttesét látta vendégül április 3-án. Molnár Ágnes gárdája egy hazai pályán megnyert csúcsrangadó után fogadta szomszédvári riválisát.

leiskolázták riválisukat az u16-os amazonok

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A hazai együttes az előző fordulóban a Fülöp Diána által irányított Debreceni Labdarúgó Akadémia csapatát fogadta, amely együttes a bajnoki tabella második helyéről érkezett a találkozóra. A rangadónak is beillő mérkőzés hozta is az elvárt színvonalat, mindkét együttes mindent megtett azért, hogy ellenfele fölé kerekedjen. A cívisvárosi együttes szoros csatára késztette Molnár Ágnes fiatal csapatát, ám Pribék Andrea góljával végül a fürdővárosi alakulat gyűjtötte be bajnoki pontjait.

A soros találkozóra már kilencpontos előnnyel érkezett a gyulai együttes, így magabiztosan fogadta szomszédvári ellenfelét. A két rivális az előző etapban is találkozott egymással, a békéscsabai találkozón 0-5-ös fürdővárosi siker született.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A két együttes gyulai találkozója sem indult jól az Előrének, Árgyelán Petra, Sovány Dorina és Bukor Zoé találataival már 24 percnyi játék után háromgólos hátrányba került riválisával szemben. A vendégcsapat Szűcs Dorina révén szépíteni tudott az eredményen, ám Sovány Dorina, Futaki Fruzsina és Pribék Andrea góljaival már behozhatatlan távolágra lépett el ellenfelétől a Molnár-csapat.

A második félidő sem hozott könnyű perceket a megyeszékhely együttesének, Sovány Dorina, Tóth Panna, Futaki Fruzsina és Bukor Zoé góljaira csupán egyszer tudott válaszolni, így 10-2-es vereséggel térhetett haza.

Gyulai gólszerzők: Sovány Dorina 3, Futaki Fruzsina 2, Bukor Zoé 2, Árgyelán Petra, Pribék Andrea és Tóth Panna.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– Az elmúlt két mérkőzésen (Nyíregyháza és Debrecen ellen) aratott győzelem után magabiztosan vártuk a mai találkozót. Sok mérkőzés volt az utóbbi időben a lábakban, de igyekeztem forgatni a csapatot. Szerencsére a nagyon bő keretnek köszönhetően erre lehetőség is van, így mindig tudunk előre gondolkodni. A mai napon remek játékot nyújtottunk, okosan és tudatosan játszottunk. Néha elvitt minket a hév, túl gyorsan akartuk támadásainkat gólra váltani, ezért ígéretes szituációkban rosszul döntöttünk. Ettől függetlenül a csapat minden egyes tagja látható volt, hogy élvezte mérkőzést és kiemelendő, hogy a cseréink ismét kiválóan szálltak be, ezért az összes pályára lépő játékosra nagyon büszke vagyok – értékelt Molnár Ágnes utánpótlás edző.

A Gyulai Amazonok U16-os csapata továbbra is száz százalékos eredménnyel vezeti a tabellát. A korosztályos együttes a következő fordulóban a jó erőkből álló Szolnok Fanatic gárdáját látja vendégül.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)