Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nem sikerült megállítani a nyíregyházi riválist

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. március 24. 12:55
Nem sikerült megállítani a nyíregyházi riválist
Nyíregyháza Spartacus–Gyulai Amazonok 5-0 (5-0)

Az NB II.-es labdarúgó-bajnokságban szereplő Gyulai Amazonok csapata a Nyíregyháza Spartacus együtteséhez utazott március 20-án. A Molnár Zoltánné vezette gárda a tabella dobogójáért harcoló együttessel nézett szembe.

képünk egy korábbi mérkőzésen készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Amazonok: Farkas Vivien, Lehóczki Noémi, Lovas Laura, Molnár Ágnes, Nagy Enikő, Szerb Katalin, Hack Fanni (Szappanos Katalin), Kurai Nikolett, Mezei Virág (Paál Dalma), Komlósi Anna és Bartha Boglárka.

A fürdővárosi gárda a bajnokság középcsapataként érkezett a találkozóra, míg a hazaiak a bajnoki dobogó harmadik fokáról várták riválisukat. Molnár Zoltánné csapata az előző körben egygólos mérkőzésen vesztett pontokat a „második számú” nyíregyházi együttessel szemben, ellenfele pedig kilenc góllal győzte le a Vasas Akadémia alakulatát.

A két rivális februárban már szembenézett egymással, akkor 2-2-es döntetlennel ért véget a nagy csatát hozó találkozó.

Molnár Ágnes a soros mérkőzésről elmondta, a látottak nem adták vissza azt, amit a gyulai csapat igazán tud, így egy félidőnyi játék alatt eldőlt a mérkőzés kimenetele.

A nyíregyházi gárda öt alkalommal vette be a gyulaiak kapuját, így már az első játékrészben eldöntötte a három pont sorsát. A második félidőben szervezettebbé tette védekezését a Molnár-csapat, így több gólt már nem kapott riválisától. A vendégcsapat a védekezés mellett a támadásokra is erőt tudott fektetni, ám nem sikerült közelebb lépnie ellenfeléhez.

– Nagyon nem kezdtük jól a találkozót. Az utóbbi mérkőzéseken a kapott góljaink nagy része pontrúgásból született, ezen igyekszünk javítani. Ellenfelünk megérdemelten győzött, remek játékkal tartotta otthon a három pontot, még akkor is, ha a két csapat között nincs ekkora különbség – értékelt Molnár Ágnes játékos-megbízott edző.

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata továbbra is a tabella közepén áll. Molnár Zoltánné gárdája a következő fordulóban a Szolnoki MÁV UFC együtteséhez utazik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)