Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nyolcgólos sikerrel növelték előnyüket az élen az U19-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. március 15. 17:00
Nyolcgólos sikerrel növelték előnyüket az élen az U19-es Amazonok
Ceglédi VSE–Gyulai Amazonok 0-8 (0-3)

Az U19-es labdarúgó-bajnokságban szereplő Gyulai Amazonok csapata a Ceglédi VSE otthonában lépett pályára március 10-én. A fürdővárosi gárda tizenkét mérkőzéses veretlenségi sorozattal a háta mögött érkezett Pest megyei riválisa elé.

Szerb katalin ismét csapata vezére volt (képünk egy korábbi mérkőzésen készült)

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Amazonok: Farkas Vivien, Szappanos Katalin, Mátyás Tímea, Paál Dalma, Lovas Laura, Balogh Noémi, Szerb Katalin, Hack Fanni, Turbucz Anna, Mezei Virág és Bartha Boglárka.

A gyulai együttes toronymagas esélyesként lépett pályára. A két rivális az őszi szezonban is gólgazdag mérkőzést játszott egymással, a szeptemberi találkozón 9-0-s fürdővárosi sikernek örülhettek a szurkolók. Molnár Ágnes együttese ismét kapott gól nélkül szerette volna lehozni a mérkőzést, az eddig fordulók alatt csupán öt találat talált utat a gyulai kapuba.

Molnár Ágnes elmondta, az U19-es csapat magabiztosan hozta el a három pontot Ceglédről. A fürdővárosi együttes a 10. percben nyitotta ki a meg a gólcsapot, Hack Fanni átlövésből volt eredményes. A folytatásban Szerb Katalin percei következtek, a gyulai csapat vezére hat góljával oroszlánrész szerepet vállalt a győzelemből.

A 64. percben Bartha Boglárka is feliratkozott gyulai góllövők közé, így kiütésessé tette a vendégcsapat sikerét.

Gólszerzők: Szerb Katalin 6, Hack Fanni és Bartha Boglárka.

– Már a mérkőzés elejétől szépen járattuk a labdát, sokszor azonban a kapu előtt túljátszottuk, így nem sikerült annyi helyzetet értékesíteni. A második félidőben a széleken jobban sikerült az ellenfél védelmét megbontani, így Szerb Kata vezérletével elhoztuk a győzelemért járó pontokat. Gratulálok a csapatnak és külön a jó egyéni teljesítményt nyújtó játékosoknak – értékelt Molnár Ágnes.

A Gyulai Amazonok U19-es csapata tizenhárom győztes mérkőzéssel a háta mögött vezeti a bajnoki listát. A korosztályos együttes a következő fordulóban a dobogóra hajtó Kecskeméti NLE otthonában lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)