Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A nagy sikerre való tekintettel folytatódik az akció a Gyulahús márkaboltjában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. március 08. 15:00
A nagy sikerre való tekintettel folytatódik az akció a Gyulahús márkaboltjában
Ezúttal medvehagymás májast kapunk ajándékba

Fotó: Gyulahús Kft.

A nagy sikerre való tekintettel március 9-től március 20-ig újabb akcióval várják a vevőket a Gyulahús Kft. márkaboltjában – mondta el lapunknak Tamáskovitsné Gila Éva marketingmenedzser. 

Kiemelte: korábbi akciójuk nagyon népszerű volt a vásárlók körében, ezért úgy döntöttek, egy kicsit más formában, de folytatják azt. 

– Ezúttal medvehagymás májast adunk ajándékba minden 2500 forintos vásárlás után. Ezt a „tavaszi hangulatú” termékünket nagyon szeretik azok a vásárlóink, akik már ismerik. Szeretnénk, ha még többen megkedvelnék ezt a kicsit különleges, extra aromákkal gazdagított májast – fejtette ki.

Elmondta: márkaboltjukban biztonságos, gyors kiszolgálással várják a vevőket. Arról is beszámolt, hogy ebben az időszakban a bőrös malachús kilója 799 forint, míg a Gyulai májas 999 forintért, a csontos sertéskaraj 1149 forintért kapható az üzletben.

A szakember arra is felhívta a figyelmet, hogy a Facebook-oldalukat is érdemes figyelni, hiszen időről időre újabb nyereményjátékkal lepik meg a látogatókat.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)