Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elindult a Magyar Közút Álomút rajzpályázatának közönségszavazása

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. február 25. 15:30
Elindult a Magyar Közút Álomút rajzpályázatának közönségszavazása
A szavazatokat március 5-én 12 óráig várják a szervezők

Több mint 1300 rajz érkezett a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Álomút című országos gyermekrajzpályázatára, melyet tavaly év végén hirdetett meg általános iskolás gyerekeknek. A kategóriák győzteseit már kiválasztotta a zsűri, a közönségdíjhoz kapcsolódó szavazást pedig csütörtökön indította el a társaság hivatalos Facebook-oldalán.

A társaság lapunkhoz eljuttatott közleményében azt írta, a rajzpályázat kategóriagyőztesein kívül további több mint 30 pályaművet jelölt közönségszavazásra. A szavazatokat március 5-én 12 óráig várják. Érvényes szavazatnak az egyes képekhez tartozó lájkok és „szívek” számítanak majd. 

A kategória- és a közönségszavazás győztesei osztálykirándulást nyernek a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kiskőrösi Úttörténeti Múzeumába, Közép-Európa legnagyobb úttörténeti gyűjteményébe. A nyertes osztályok Petőfi Sándor szülőházát is megnézhetik, és részt vehetnek egy várostörténeti sétán, valamint egy izgalmas kalandozáson a János Vitéz Látogatóközpontban.

Emellett 125 darab 10 ezer forint értékű ajándékutalvány is gazdára talál, és a győztesek művei egy éven keresztül láthatók lesznek a társaság útellenőri autóin.

A társaság díjazza a gyerekeket felkészítő pedagógusokat is. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)