Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Akcióval kedveskedik a helyieknek a Gyulahús

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2021. február 22. 14:00
Akcióval kedveskedik a helyieknek a Gyulahús
A kedvezmények mellett ajándékokkal is készül a cég

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

A Gyulahús Kft. Béke sugárúti márkaboltjában hétfőtől egy héten át extra akciókkal várják a helyieket. Tamáskovitsné Gila Éva marketingmenedzsertől megtudtuk, a vásárlóknak emellett egy kis ajándékkal is készülnek.

A szakember elmondta, 2500 forint feletti vásárlás esetén ajándékot kaphat mindenki, aki a cég szórólapját felmutatja. Az akciót ismertető reklámot hétvégén a helyiek már megkapták a reklámújságokkal együtt.

– A szórólapon szerepelnek heti akcióink, és az is, hogy milyen ajándékot kap az, akinek a vásárlása az akcióban meghatározott összeget meghaladja – részletezte.

– Fontos számunkra, hogy a helyiek megismerjék a boltunkat, és megbizonyosodjanak arról, hogy üzleteinkben biztonságos környezetben, gyors kiszolgálás mellet a legfrissebb termékeinkkel várunk mindenkit – tette hozzá. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

A helyszínen Domokos Ferenc eladó lapunknak azt is elmondta, melyek a bolt legnépszerűbb termékei.

– A turisták a kolbászt keresik a legjobban, a helyiek kedvence a párizsi és a mályvádi sonka. Kimérve is árusítunk húst, ezzel a heti akcióval többek között erre szeretnénk felhívni a vásárlóink figyelmét – fejtette ki. 

Az üzletben ezen a héten a sertéslapockának 999, a Zala felvágottnak 1375 forint kilója, a 2500 forint felett vásárlók pedig a szórólap felmutatása után strapabíró reklámtáskát kapnak ajándékba.

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)