Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Csapadékos lesz a csütörtök is

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2021. február 10. 17:30
Csapadékos lesz a csütörtök is
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Túlnyomóan borult lesz az ég, majd csütörtökön napközben északnyugat felől elkezd szakadozni, csökkenni a felhőzet, és az ország nyugati felében felhőátvonulásokra számíthatunk több-kevesebb napsütéssel. Országszerte valószínű csapadék. Szerda délután általában eső várható, de északkeleten, északon havas eső, hó, helyenként ónos eső, fagyott eső is előfordulhat.

Késő délutántól, estétől északnyugat felől a hirtelen beáramló hideg levegő hatására az esőt egyre nagyobb területen váltja fel havazás (délkeleten majd csak csütörtök reggel, délelőtt), de főként a Nyírség környezetében, átmeneti jelleggel pedig másutt is előfordulhat ónos eső.

Csütörtökön a csapadék egyre inkább a keleti tájakra szorul vissza, majd a kora délutáni órákban ott is megszűnik, de a Tisza vonalában további hózáporok kialakulhatnak.

Az északnyugatira, északira forduló szelet estétől egyre nagyobb területen erős, a Dunántúlon, valamint az északkeleti megyékben viharos lökések kísérik. A friss havat nagy területen hordhatja a szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -9 és +5 fok között alakul, délkeleten lesz enyhébb az idő. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön -6 és +5 fok között várható. A hőmérséklet az ország nagy részén a reggeli órákban éri el maximumát, délutánra már a Délkelet-Alföldön is fagypont alatti értékekre számíthatunk.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)