Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Holnap már kisüthet a nap

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2021. január 25. 18:00
Holnap már kisüthet a nap
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Kedden az összefüggő felhőzet szakadozottá válik, több-kevesebb napsütésre sok helyütt számíthatunk –  derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Délnyugat felől felhősödés kezdődik, estére jórészt mindenütt megnövekszik a felhőzet, de az északi, északkeleti megyékben vékonyabb lesz a felhőtakaró. Éjjel a déli határszél környékén helyenként előfordulhat hószállingózás.

Kedden az összefüggő felhőzet szakadozottá válik, több-kevesebb napsütésre sok helyütt számíthatunk. Délutántól vastagabb felhőtömbök érkeznek a Dunántúl fölé, amelyekből a kora esti óráktól hózáporok is képződhetnek. A nyugati, északnyugati szél mérsékelt marad. Kedden a Dunántúlon erős lesz az északnyugati szél, a Bakonyban viharos széllökések is lehetnek, míg a Tiszántúlon jellemzően mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -5 fok között alakul, de az északkeleti részeken ennél pár fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 0 és +5 fok között várható.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)