Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Döntetlennel kezdte a tavaszi szezont a Vajda-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. január 24. 14:00
Döntetlennel kezdte a tavaszi szezont a Vajda-csapat
Kecskeméti Sp.Sk és Közösségi Tér– Gyulai Asztalitenisz Klub 9-9

Az NB II.-es asztalitenisz-bajnokság délkeleti csoportjának soros fordulójában a Gyulai Asztalitenisz Klub a Kecskeméti Sp.Sk és Közösségi Tér együtteséhez utazott január 23-án. A fürdővárosi gárda egy jó eredménnyel szerette volna kezdeni a bajnokság tavaszi szezonját.

képünk egy korábbi mérkőzésen készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Vajda Attila vezette együttes a nyeretlenül megvívott őszi szezon után érkezett a találkozóra, ahol a bajnokság középcsapata várta az asztalok elé. Az NB III.-as bajnokságból érkező fürdővárosi gárda a pontszerzés reményében vette kezébe az ütőt. Vajda Attila együttese előzetesen hazai pályán fogadta volna riválisát, ám hazai pálya hiányában a fürdővárosi alakulat utazott ellenfeléhez a fordulóra.

A párharcot a vendégcsapat kezdte jobban, Sarkadi Árpád és Styr György rögtön előnyhöz juttatta együttesét. A hazai gárda azonban nem adta könnyen a győzelmet, így a folytatásban háromszor is győztesen lépett el az asztalok elől.

A Styr György által hajtott gyulai csapat azonban keményen állta a sarat, így igaz presztízsmérkőzés alakult ki a kecskeméti arénában. Dr. Várady Zsolt és Dihel Mihály is behúzta utolsó párharcát, így alakítva döntetlenre az izgalmas találkozót.

A Gyulai Asztalitenisz Klub döntetlenjével értékes pontokat tehetett zsebre, így magabiztosan várhatja a bajnoki pontvadászat folytatását.

Gyulai győztesek: Styr György 4, Dihel Mihály 2, dr. Várady Zsolt 2 és Sarkadi-Styr páros.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)