Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Folytatódik a Stream Szerda

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.KULTÚRA • 2021. január 20. 13:50
Folytatódik a Stream Szerda
A sorozat következő fellépői a Szabó testvérek

Szabó Viktória és Szabó Hunor

Forrás: Erkel Ferenc NKft. 

Szabó Viktória és Szabó Hunor lesznek az Erkel Ferenc Művelődési Központ Stream Szerda című online sorozatának következő fellépői január 20-án – tájékoztatta lapunkat az intézmény.

A békéscsabai születésű, jelenleg a romániai Vadászon élő testvérpár a gyulai román gimnáziumban tanul, Viktória 17, Hunor 14 éves. Kicsi koruk óta énekelnek, zenélnek, és gyakran lépnek fel kulturális eseményeken. Tagjai a Gyulai Művészklubnak és a Caliope Színjátszó Körnek, szerepeltek a Betűvető című animációs sorozatban és a Toldi című gyulai filmben is.

Hunor emellett főszerepet játszott a Juronics Tamás rendezte mesemusicalben, az Álomutazóban, a Békéscsabai Jókai Színház Egri Csillagok című produkciójában, valamint a Wass Albert Tizenhárom almafa című művéből készült előadásban, és 2020-ban az István, a király iskolába megy című rockopera főszerepét is megkapta.

A testvérpár VHA Group (Production) néven a YouTube-on, a Facebookon és az Instagramon is megtalálható – olvasható a programról szóló ajánlóban.

A két fiatal fellépése 18 órától látható az Erkel Ferenc NKft. YouTube-csatornáján. A videó linkje a művelődési ház Facebook-oldalán is elérhető lesz.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)