Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Videót készített a téli munkavégzés menetéről a Magyar Közút

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2021. január 13. 14:00
Videót készített a téli munkavégzés menetéről a Magyar Közút
A következő napokban az ország nagy részén várható havazás

A munkagépek száma, a beavatkozási rend, valamint az utak kezelésének ideje és módja is kiderül a Magyar Közút Nonprofit Zrt. új, alig kétperces ismeretterjesztő videójából, amelyben a téli munkával kapcsolatos legfontosabb háttér-információkat osztják meg.

Mint írták, ha valakinek a videó után is maradt még kérdése, érdemes ellátogatnia a Magyar Közút oldalára, ahol a társaság összegyűjtötte a leggyakoribb téli üzemeltetéssel kapcsolatos kérdéseket és válaszokat is, de a közútkezelő hivatalos Instagram- és Facebook-oldalán is számos tartalom található. 

Hozzátették: minden munkagép GPS-jeladóval van felszerelve, így az oldalukon egy interaktív térképen az is visszanézhető, hogy hol jártak a munkagépek az elmúlt huszonnégy órában.

Kiemelték: a következő napokban az ország nagy részén várható havazás, illetve sok térségben extrém hidegre és akár hófúvásra is számítani kell, ezért arra kérnek minden közlekedőt, hogy még utazás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről, valamint az út- és látási viszonyokról a cég Útinform szolgálatának diszpécsereinél vagy a www.utinform.hu oldalon. Emellett érdemes az Országos Meteorológiai Szolgálat oldalát is felkeresni az időjárási előrejelzések kapcsán.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)