Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elkezdték a lecsupaszított karácsonyfák elszállítását Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2021. január 02. 14:00
Elkezdték a lecsupaszított karácsonyfák elszállítását Gyulán
A Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. munkatársai azt kérik, semmilyen dísz ne maradjon a kidobott fákon

A Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. munkatársai már jóval vízkereszt előtt elkezdik a kidobott karácsonyfák elszállítását. Mint megtudtuk: ez sem megy zökkenőmentesen, még mindig gondot okoznak a fákon felejtett díszek, szaloncukordrótok.

Bányai György, a Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. üzemvezető-helyettese lapunknak elmondta:a zöldhulladék elszállítási napjain érdemes kitennünk karácsonyfáinkat is.

– Nem a biohulladék szállító autó viszi majd el a fát, hanem egy másik. Arra kérünk mindenkit, minden apró dísztől, dróttól szabadítsa meg a kidobott fát, mert a gépeinket tönkreteheti egy-egy nem odavaló, fennhagyott dísz – mondta el az üzemvezető-helyettes, aki azt is elárulta, meddig érdemes kitennünk a fenyőket.
 
– Általában vízkereszt környékén dobják ki a legtöbbet, de egész januárban tart az elszállítás, sőt, nem hagyjuk az utak mellett a fákat később sem. Márciusban is találtunk már a kidobott karácsonyfát – mondta.
 
Bányai György azt is kiemelte, ha valaki pontosa nem tudja, hogy mikor szállítják el a zöldhulladékot az ő körzetében, keresse fel a társaság weboldalát, ahol a hulladéknaptár megmutatja az összes időpontot.
Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)