Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Évértékelő Volosinovszki Zoltánnéval

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. december 29. 15:00
Évértékelő Volosinovszki Zoltánnéval
Megkérdeztük a gyulai sportolókat

volosinovszki Zoltánné

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– Mit volt számodra az idei év legnagyobb sportsikere?

 – Az idei szezon nagyon furcsa volt, de ettől függetlenül sikerült kihoznom belőle a maximumot. Az első versenyünk a fedett pályás országos bajnokság volt, ahol négy versenyszámban indultam, és mind a négy számot meg is nyertem. A hármasugrást új országos csúccsal nyertem, amely az idei versenyek alapján elkészült friss világranglistán a negyedik helyet jelentette.  A szabadtéri országos bajnokság szeptemberre tolódott, ahol ismét négy versenyszámban indultam, és mindet meg is nyertem. Vidéken csak Gyula városa vállalt versenyrendezést. A hazai viadalon öt versenyszámban álltam rajthoz, mind az ötön sikerült a dobogó legfelső fokára állnom, amelyért a legeredményesebb versenyzőnek járó elismerést is átvehettem.

– A COVID-járvány mennyire befolyásolta a versenyszezont?

– A vírushelyzet miatt csupán három hazai versenyt tudtak megrendezni a szervezők, de külföldre is csak két viadalra készülhettem. A portugáliai Braga városa adott volna otthont a fedett pályás Európa-bajnokságnak, illetve meghívott voltam a magyar csapattal egy hat ország részvételével tervezett válogatott viadalra is.  Az edzéseket a tilalom feloldásáig mindenki egyénileg végezte, de ahogy lehetett, fokozatosan újra elkezdhettünk edzeni.

– Mik a jövő évi terveid és céljaid? 

– Továbbra is szeretnék minél többet mozogni, és az edzéseken is részt venni. A lehetőségekhez mérten jól felkészülni, hogy minél több versenyre eljutva jó eredményt érjek el. Elsődleges célom az egészségem megőrzése. Nagyon jó a gyulai örökifjak összetartó csapatába tartozni, ahol egymást segítve és támogatva szorgalommal és kitartással készülünk. Bizakodva nézek a jövő év elé, remélem, több lehetőséget biztosít majd nekünk, sportolóknak is.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)