Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Karácsony a Tünde virágüzletben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2020. december 17. 16:00
Karácsony a Tünde virágüzletben
Az ünnepi hangulatú virágkompozíciók meghittséggel töltik meg az otthonokat

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Kültéri és lakásokba való virágkompozíciókat és díszeket is választhatunk karácsonyra a Tünde virágüzletben.
 
– Idén a szokottnál csendesebben ünnepeljük a karácsonyt. Mivel mindenki sok időt tölt majd otthon, érdemes szép virágokkal, díszekkel körbevennünk magunkat. A meghitt környezet mindenkit jó érzéssel tölt el – fejtette ki Góg Tünde üzletvezető.
 
Elmondta: karácsonyi koszorút, stilizált kis fákat a bejárati ajtóra és mellé is tehetünk. Hozzátette: ezeken kívül olyan kültéri növény-összeültetéseket is árulnak az üzletben, amelyek jól bírják az időjárás viszontagságait. A boltban étkezőasztalra, dohányzóasztalra való élő virágos karácsonyi asztaldísz, valamint konyhapultra, komódra tehető kis bögrés karácsonyi dísz is kapható többféle színben és méretben.
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

 
Az üzletvezető arra is felhívta a figyelmet, hogy az aktuális névnapokra – Viola, Viktória, Éva, Kamilla, Tamara és Fruzsina napjára – is készítenek virágcsokrokat. Ha a jelenlegi helyzetre való tekintettel személyesen nem tudunk elmenni az ünnepelthez, küldjünk neki virágot, ezzel is nagy örömöt szerezhetünk neki – javasolta a tulajdonos.
 
A Patócsy Ferenc utcai bolt december 24-én 8-tól 13 óráig, december 25-én és 26-án 9-től délig tart nyitva. A rendeléseket az üzlet honlapján, a www.tundeviraguzlet.hu weboldalon vagy a 06-66/464-261-es, illetve a 06-30/9537-124-es telefonszámon lehet leadni.  
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)