Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gólzáporral zárták az évet az U19-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. december 16. 10:00
Gólzáporral zárták az évet az U19-es Amazonok
Gyulai Amazonok–Mocorgó UFC 17-0 (7-0)

A Csongrád megyei U19-es futsalbajnokságban szereplő Gyulai Amazonok csapata a mindszenti Mocorgó UFC együttesét fogadta december 13-án. Molnár Ágnes gárdájának soros ellenfele nem számíthatott túl sok jóra a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

ötven góllal terhelték meg ellenfeleik hálóját a fiatal amazonok

Fotó: Gyulai Amazonok

A fürdővárosi együttes a tabella éléről várta riválisát, a mindszenti csapat a bajnokság negyedik helyéről érkezett a találkozóra. A gyulai alakulat állórajttal kezdte a bajnokságot, az eddig eltelt két forduló alatt 33 gól ragasztott ellenfelei hálójába.

Molnár Ágnes elmondta, már rögtön az összecsapás kezdetén kiszakadt a hazai gárda gólzsákja, amikor a kezdő sípszó elhangzása után pár másodperccel Mezei Virág értékesítette helyzetét.

– A gól után Lovas Laura és Hack Fanni percei következtek, majd László Kamilla is betalált az első félidőben. Dicséret illeti az ellenfél minden egyes játékosát is, hiszen a lefújásig nagy elánnal küzdöttek – ismertette.

Az első félidő hét gólja még csak a kezdet volt a vendégcsapat számára, a fegyelmezetten, kreatívan és lendületesen játszó fürdővárosi csapatból gólt szerzett még Bartha Boglárka és Turbucz Anna is, utóbbi duplázni is tudott a lefújásig.

– A csapat ismét betartotta azt, amit kértem tőlük, ennek megfelelően hamar eldőlt a három pont sorsa. Szép gólokat szereztünk, emellett a gárda minden egyes játékosa hozzá tette a maga tudását a győzelemhez. Ellenfelünk előtt le a kalappal, hiszen a mérkőzés utolsó percéig igyekeztek megnehezíteni a dolgunkat. A bajnokság célja az, hogy a lányok meccsben maradjanak a tavaszi rajtig. Elég korán kezdünk, január 4-én már edzésbe áll a csapat, addig is jó pihenést és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek – értékelt Molnár Ágnes.

A Gyulai Amazonok U19-es csapata fölényesen nyerte a 2020-as év utolsó mérkőzését, így magabiztosan várhatják a január 10-én lejátszandó Csengele KSE elleni mérkőzést.

Gólszerzők: Lovas Laura 5, Hack Fanni 4, Mezei Virág 4, Turbucz Anna 2, László Kamilla és Bartha Boglárka.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)