Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Téli névnapok a Tünde virágüzletben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2020. december 09. 16:00
Téli névnapok a Tünde virágüzletben
Továbbra is kedveltek a kisebb-nagyobb manófák

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Ebben az időszakban ünneplik névnapjukat a Natália, Judit, Lívia, Gabriella, Luca, Etelka nevet viselő hölgyek, üzletünkben szép, színes csokrokat választhatnak nekik hozzátartozóik – mondta el Góg Tünde üzletvezető.

Kifejtette: a pasztellszínű csokrok mellett sok piros, bordó és narancsos színárnyalatú virágkompozíciót is készítenek. Hozzátette: a közelgő ünnepek miatt csillogó kiegészítőket is használnak.

– Továbbra is kedveltek a kisebb-nagyobb manófák, melyek a grincsfákat váltják fel. Minden készítményünk alapjául olyan fenyőt és örökzöldet használunk, amely nem hullik le – hívta fel a figyelmet a tulajdonos.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Kiemelte: valamennyi virágkompozíció egyedi darab, és az üzletben készül. Jelezte: megrendelésre is készítenek díszeket a vevők igényei alapján.

– Mivel ilyenkor télen több időt töltünk otthon, érdemes a környezetünket az ünnepre hangolni. Ehhez nyújtunk segítséget virágainkkal, díszeinkkel – fogalmazott Góg Tünde.

A rendeléseket az üzlet honlapján, a www.tundeviraguzlet.hu weboldalon vagy a 06-66/464-261-es, illetve a 06-30/9537-124-es telefonszámon lehet leadni.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)