Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Veretlenül telelnek a bajnokság élén az U19-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. november 23. 15:00
Veretlenül telelnek a bajnokság élén az U19-es Amazonok
Astra HFC-Kiskunfélegyháza–Gyulai Amazonok 0-5 (0-3)

Az U19-es labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata az Astra HFC-Kiskunfélegyháza ellen lépett pályára november 7-én. A kiírás utolsó őszi fordulójában a fürdővárosi gárda a bajnokság bajnokaként érkezett az egyik legnagyobb riválisához.

a tabella élén telelnek az u19-es amazonok

Fotó: Gyulai Amazonok

Molnár Zoltánné együttese zsinórban ötödik bajnoki címének kivívására készül. A fürdővárosi gárda az őszi szezon minden mérkőzését győzelemmel fejezte be, így kiváló úton halad a címvédés felé.

Molnár Zoltánné elmondta, a csapat kerete húsz fő, így bőven akad merítési lehetősége. A fürdővárosi csapat legnagyobb ellenfelei idén az Astra HFC és a Szolnoki MÁV együttesei voltak, a két együttes vívta külön párharcát a dobogós helyekért.

Hozzátette, a gyulai gárda 77 gólt jegyzett a bajnoki küzdelmek során, a csapatból 15 játékos osztozott a találatokon. Az együttes házi gólkirálya Lázár Aliz lett, aki 12 góljával a góllövő lista második helyén folytathatja a gólvadászatot. Sovány Dorina 11, Paál Dalma 10, Futaki Fruzsina 9 góllal vette ki a részét a sikerekből, 6 találatnál jár Lovas Laura és Mezei Virág is. A két kapus, Kósa Noémi és Farkas Vivien 9 mérkőzésen mindössze 4 találatot kapott, ebből is látszik, hogy a korosztály idén is nagyon egyben van.

–– A csapat hétről-hétre más-más összeállításban lépett pályára, hiszen minden egyes játékos az U16-os vagy a felnőtt NB II.-es együttesnek is meghatározó tagja. A mérkőzéseken felszabadultan, gólerősen és fegyelmezetten játszottunk, ennek köszönhetően minden találkozóról győzelemmel jöhettünk le a pályáról. Kiemelném a korosztályban a csapatszellemet és a győzni akarást, mely kivétel nélkül mindenkit jellemzett – ismertette Molnár Zoltánné.

A Gyulai Amazonok U19-es csapata kilenc győztes mérkőzést játszott le az őszi szezonban, amelynek köszönhetően 24 ponttal vezeti a tabellát. A fürdővárosi gárda a téli időszakban sem pihen, az együttes a Csongrád megyei futsalbajnokságban méretetti meg magát.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)