Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Online tartja a kapcsolatot a közönségével a művelődési ház

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • GYH • KULTÚRA • 2020. november 20. 11:30
Online tartja a kapcsolatot a közönségével a művelődési ház
Előadásokat, koncerteket és gyerekprogramokat is közvetítenek az interneten keresztül

Online tartja a kapcsolatot a közönségével a november 11. óta zárva tartó Erkel Ferenc Művelődési Központ, amely koncerteket, előadásokat és gyerekprogramokat is közvetít az interneten keresztül – derül ki az intézmény közleményéből.

Az intézmény munkatársai a művelődési házhoz kötődő előadókkal olyan online sorozatot állítottak össze, amely kulturális élményt kínál, és a helyi kedvenceikkel is összeköti a gyulaiakat – emelték ki.

Mint írták, Stream Szerda címmel heti rendszerességgel szerveznek online előadásokat és koncerteket, az ezekhez vezető linkeket az intézmény Facebook-oldalán találják meg az érdeklődők, és az események felvételei másnap az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. YouTube-csatornájára is felkerülnek, így azokat bárki visszanézheti később. Hozzátették: a gyermekprogramok felvételeinek linkjeire az intézmény minden alkalommal külön felhívja majd az óvodák figyelmét.

Kiemelték: a november 25-én induló sorozatban olyan jól ismert, helyi előadók, csapatok szerepelnek majd, mint a Pernahajder Campbell, a Royal Dixieland Band, Téglás Ferenc és zenekara, Patyi Zoltán, Pepe Manó, a Hanta Banda, Hevesi Imre, a Bizseri Bábcsoport és a Calliope színjátszókör.

A művelődési ház előre rögzített produkciókkal is jelentkezik az interneten, az intézmény „holdudvarába” tartozó művészek heti 2-3 alkalommal mondják el kedvenc verseiket, saját gondolataikkal felvezetve – írták.

Az intézmény emellett berendezett egy kiállítást a Vigadó üvegfolyosóján Bánfi Barna és Bagyinszki Zoltán fotóiból, így akik arra sétálnak, megtekinthetik a tárlatot.

„A köztünk élő, velünk dolgozó előadók, alkotók olyan minőséget képviselnek, amellyel bátran ajánlhatom produkcióikat azoknak is, akik eddig nem ismerték őket” – fogalmazott Katona Katalin közművelődésért felelős ügyvezető.

 

Katona Katalin

Fotó: Erkel Ferenc Művelődési Központ 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)