Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Idén is lilába öltözik az Almásy-kastély

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2020. november 13. 14:00
Idén is lilába öltözik az Almásy-kastély
Fényfestés lesz, a programok viszont elmaradnak a koraszülöttek világnapján

Idén is lilába öltözik az Almásy-kastély november 17-én, a koraszülöttek világnapján, azonban a programok idén elmaradnak a koronavírus-járvány miatt.

November 17-e 2011 óta a koraszülöttek világnapja, ezen a napon világszerte tartanak tájékoztató eseményeket, családi programokat, valamint emblematikus épületeket világítanak ki lilával, amely a koraszülöttek színe.

Abrulrahman Abdulrab Mohamed, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány elnöke úgy fogalmazott, ezen a napon az egészségügyi dolgozókra, orvosokra, nővérekre, védőnőkre és természetesen az érintett családokra is szeretnék ráirányítani a figyelmet.

„A legfontosabb az, hogy a koraszülötteknek jobb életesélyeket, életminőséget tudjunk biztosítani” – hangsúlyozta.

A Viharsarkai Koraszülöttmentő Alapítvány és a Korábban Érkeztem Alapítvány hagyományosan az Almásy-kastélynál rendezi a világnaphoz kapcsolódó programjait, de ez idén elmarad a koronavírus-járvány miatt.

Az épületet ennek ellenére idén is lilára „színezik” november 17-én, ezért a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány arra kéri a gyulaiakat, hogy aznap este – betartva az aktuális járványügyi szabályokat – sétáljanak el a kastélyhoz, készítsenek egy fotót, és a képeket az alábbi taggelésekkel töltsék fel saját közösségi média felületeikre: #koramentorhaz, #korabbanerkeztem, #koraszulottekvilagnapja2020gyula, #viharsarkikoraszulottmento, #almásykastély.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)