Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban a Boszorkányok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2020. november 04. 17:00
Heti premier a Center moziban a Boszorkányok
November 5–11. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

Heti premier a Center moziban a Boszorkányok című amerikai családi kalandfilm

Forrás: empireonline.com

Heti premier a Center moziban a Boszorkányok (szinkr. amerikai családi kalandfilm) 17.15, 19.15-kor. Boszorkányok pedig vannak! Szerencsére! Egy elárvult kisfiú kénytelen a távoli vidéken élő nagymamájához (Octavia Spencer) költözni – és együtt ismerkednek össze néhány nagy elegáns, különleges, és megtévesztően kedves nővel: akikről hamar kiderül, hogy boszorkányok. Amikor pedig a nagyi menteni próbálja az unokáját, pont arra a helyre keverednek, ahol a Legfőbb Boszorkány (Anne Hathaway) összegyűjtötte az összes kolléganőjét, mert van egy szörnyű terve. Mit tehet egy eszes kissrác, ha rengeteg boszorkány közé keveredik? Hősünknek fogalma sincs: de megpróbálja feltalálni magát.

18.00-kor 3D-ben és 17.00-kor 2D-ben Trollok a világ körül (szinkr. amerikai animáció vígjáték) Minden csupa csillám és boldogság Trollvárosban, amíg Pipacs királynő és Ágas meglepő felfedezést nem tesznek – vannak más troll világok is az övéken túl, és mindegyikben más zenei irányzat az úr. Amikor egy titokzatos fenyegetés az ország összes trollját veszélybe sodorja, Pipacs, Ágas és a barátok bandája nekivág a nagyszabású expedíciónak az ismeretlen tájakon át, hogy végrehajtsák a lehetetlent, és harmóniát hozzanak létre a különféle trollok között, hogy együtt nézhessenek szembe a végzettel.

5-ét kivéve 19.00-kor Bűvölet – Az örökség (szinkr. amerikai fantasy-horror-dráma) Hannah világa felfordul. Az anyja férjhez megy, és ők beköltöznek az új apuka hatalmas házába, három fia mellé. Az új suliban mindenki bunkó. Csak három fura csaj fogadja be Hannah-t: szükségük van ugyanis egy negyedikre boszorkányos, a túlvilágot megidéző játékukhoz. Csak azt nem tudják, hogy Hannah különleges képességekkel rendelkezik, és amikor vele egészül ki a rituális kör, csakugyan megtörténik a csoda – de gonosz erők szabadulnak el tőle. És egyre furcsább dolgok történnek a gimiben, meg otthon – ahol szintén fény derül néhány sötét titokra. A gonosz mindenütt ott volt, és most a lányoknak kell szembenézniük vele.

Csak 5-én 19.00-kor Idiot Prayer – Nick Cave Alone at Alexandra Palace (angol koncertfilm) PREMIER! Az Idiot Prayer – Nick Cave Alone at Alexandra Palace című koncertfilmben Nick Cave saját szerzeményeit adja elő szólóban, zongorán kísérve. Különböző korszakokból származó dalok csendülnek fel, a legkorábbi Bad Seeds és Grinderman lemezektől egészen a legfrissebb Nick Cave & the Bad Seeds album, a Ghosteen c. lemez anyagáig, köztük olyan népszerű szerzeményekkel, mint az Into My Arms, The Mercy Seat, Higgs Boson Blues vagy a Girl In Amber.

 

Az Idiot Prayer – Nick Cave Alone at Alexandra Palace című angol koncertfilm

Forrás: port.hu

20.00-kor Nagypapa hadművelet (szinkr. amerikai vígjáték) Ed, családja unszolására beköltözik a lányáékhoz, ezzel akaratlanul is kitúrva középső unokáját, Petert a szobájából. A padlásra száműzött fiút persze nem kell félteni, úgy dönt, felveszi a kesztyűt nagyapja ellen, és visszaszerzi azt, ami az övé. Amire Peter nem számít, hogy egy meglehetősen harcedzett öregúrral sodorta össze a sors. Robert Kimmel Smith nagy sikerű, azonos címet viselő regényének adaptációja egy nagyapa és unokája közti párharcra koncentrál.

8-át kivéve 17.15-kor Corpus Christi (lengyel dráma) ART! A film egy karizmatikus huszonéves, Daniel történetét meséli el, aki egy javítóintézet erőszakos falai között talált rá Istenre. Pap szeretne lenni, de büntetett előélete miatt ez lehetetlennek tűnik. Jó magaviselete miatt egy messzi faluba küldik, hogy fűrésztelepen dolgozzon, ám úgy alakul, hogy véletlenül papnak nézik, és ő szívesen ugrik be a helyi plébános szerepébe. Az ifjú prédikátor azonban más nyelvet kezd beszélni, és új nézőpontokat kínál a falunak, hogy megbirkózzanak a közösséget megosztó súlyos traumával. A fiatal papnak hamarosan rajongókkal és ellenségekkel kell szembesülnie.

8-át kivéve 19.30-kor Tiszt és kém – A Dreyfus-ügy (francia-olasz thriller, történelmi dráma) ART! A francia hadsereg tisztjét, Alfred Dreyfust 1894-ben igaztalanul megvádolják, majd a történelem egyik leghíresebb koncepciós pere során hazaárulásért életfogytiglani száműzetésre ítélik. Roman Polanski alkotása – amely Robert Harris történelmi bestsellere nyomán készült – ezt a jól ismert történetet dolgozza fel monumentális játékfilm formájában.

 

A Tiszt és kém – A Dreyfus-ügy című francia-olasz thriller, történelmi dráma

Forrás: europeanfilmawards.eu

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)