Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Áttörte a korlátot a gyulai tekecsapat, az élre törnek a fiatalok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. október 13. 09:00
Áttörte a korlátot a gyulai tekecsapat, az élre törnek a fiatalok
Gyulai SE Dig-Build–Chinoin SC 6-2

Az NB I.-es tekebajnokság 5. fordulójában a Gyulai SE Dig-Build csapata a Chinoin SC együttesét fogadta szegvári otthonában. A felnőtt gárda az első győzelemért lépett a bábuk elé, míg az ifjúsági együttes számára továbbra is csak a győzelem volt az elfogadható eredmény.

A Püski Lajos (Schriffert Dániel), Schriffert Dominik, Nyári Krisztofer, Baksa Imre, Czégény Csaba és Schriffert Roland alkotta gyulai együttes három vereség után érkezett a találkozóra. A sereghajtó pozíciójában álló fürdővárosi gárda számára létfontosságú volt, hogy javítson eddigi mérlegén. A Baksa Imre vezette csapat a gurítások végén nem engedett győzelmet ellenfelének, nagy csatában aratta le első bajnoki győzelmét.

A Gyulai SE Dig-Build csapata sikerének köszönhetően három helyet javított a tabellán elfoglalt pozícióján. A lendületet kapó fürdővárosi gárda a következő körben a Szolnoki MÁV együttesének otthonába látogat.


A fürdővárosi csapat ifjúsági együttese az évad egyik legkomolyabb párharcára készült. A Flinta Szabolcs és Schriffert Dániel fémjelezte gárda a tabella listavezetőjét akarta két vállra fektetni. A párharcok során mindkét fürdővárosi játékos nagy előnnyel verte ellenfelét, így magabiztosan gyűjtötte be újabb győzelmét.

A Gyulai SE DIG-BUILD ifjúsági csapata egy mérkőzéssel kevesebbet játszva áll a dobogó harmadik fokán. Amennyiben a „várvárosi” kettős legyőzi a Szolnoki MÁV együttesét, könnyen a lista tetején találhatja magát.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)